PRODISAO SAM NAKON RASKIDA SA PRIJOM: Ljuba Perućica otkrio sve nepoznate DETALJE o odnosu sa pevačicom!

Showbizz

PRODISAO SAM NAKON RASKIDA SA PRIJOM: Ljuba Perućica otkrio sve nepoznate DETALJE o odnosu sa pevačicom!

Pevač Granda, Ljubomir Perućica, ni godinama kasnije ne može da se oslobodi epiteta bivšeg dečka Aleksandre Prijović, iako je u srećnom braku sa voditeljkom Katarinom Katarinom Kolozeus.

Svaki moj susret sa Aleksandrom izgleda kao sa svakom mojom bivšom s kojom sam ostao u dobrim odnosima. Mi smo se razišli na najnormalniji mogući način i ne vidim zašto ne bih pričao sa njom i pitao je kako je, šta ima novo… Ja sam s njom bio dve godine, porodice nam se poznaju, ulazio sam joj u kuću, a i ona u moju i normalno je da pitam za te ljude. Čak i moja supruga, kada je sretne negde, popriča s njom najnormalnije. To što je bilo između nas, ostalo je u prošlosti – priznao je Ljuba, pa otkrio i da li je patio posle raskida.

– Nisam patio previše jer sam ja bio taj koji je želeo da se to završi zbog toga što neke stvari nisu funkcionisale. Bio sam srećan kada sam raskinuo, prodisao sam i shvatio da je bolje što se tako završilo – završava Ljuba izlaganje.

Podsetimo, Aleksandra Prijović i Ljuba Perućica otpočeli su emotivnu vezu na početku karijere, a njihova veza je trajala samo dve godine. Nakon raskida pevačica je upoznala svog sadašnjeg muža Filipa Živojinovića, za kog se 2018. godine udala. Kurir.rs