Učenice saznale da im profesorica noću ima drugi posao: Ponizile je, pa se zbog ovoga zauvijek pokajale!

Ispovijesti

Učenice saznale da im profesorica noću ima drugi posao: Ponizile je, pa se zbog ovoga zauvijek pokajale!

Profesorica matematike srednje škole u Ročesteru, država Njujork suspendovana je, da bi potom dobila i otkaz zbog ilegalnog bavljenja pro*titucijom pored redovnog posla. Teri Stivens (37) izvisila je za posao u srednjoj školi nakon što su je dve učenice otkrile da je predveče, a često i vikendom – eskort dama.

Da se profesorka Teri bavi još jednim zanimanjem otkrili su zapravo roditelji učenica tako što su je vidjeli na jednoj zabavi u društvu biznismena. Potom su je fotografisali i kćerkama poslali njenu sliku kako bi utvrdili identitet, prenosi News 10 ABC. Kada je jedna od učenica potvrdila da je to Teri, očevi su na licu mjesta od dvojice kolega saznali da je ona poslovna pratnja uglednog čovjeka iz Njujorka.

Djevojke su priču razglasile po školi, poslavši sliku sa zabave na mnoge telefone, te je ona došla i do direktora škole, koji pak, nije imao drugi izbor nego da je suspenduje.

Teri nije željela da ode ponižena sa svog posla, već se raspitala o kome se radi, odnosno ko ju je otkrio. Riješila je da se učenicama osveti upravo preko roditelja, baš kao što su je oni i upropastili.

Zahvaljujući poznanstvu sa biznismenom koga je pratila, a i koji je daleko imućniji u svom poslu od očeva učenica, Teri Stivens uspjela je da izdejstvuje preko njega da im propadne važan posao sa nekretninama sa kompanijom zbog koje su bili na zabavi.

Očevi su u međuvremenu tužili Stivensovu za malverzacije i opstrukciju dogovora dvaju kompanija, međutim, za sada su na tankom ledu, odnosno početak suđenja nikako da se odigra.

Učenice su prije mjesec dana kažnjene u školi zbog slanja i dalje distribucije slika profesorke koja je opet, uzvratila njihovim očevima kontrtužbom za kaljanje ugleda zbog slikanja na zabavi, prenosi portal “Objektiv“. haber.ba