Baba Vređala TRUDNICU U Prevozu I Terala Je Da Ustane: Umešao Se Muškarac, A Njegov Gest Je Još Užasniji

Ispovijesti

Baba Vređala TRUDNICU U Prevozu I Terala Je Da Ustane: Umešao Se Muškarac, A Njegov Gest Je Još Užasniji

Dvadesetšestogodišnja žena iz Velike Britanije imala je potrebu da se ispovedi na društvenoj mreži Reddit, gde je ispričala o incidentu i napadima koje je pretrpela u autobusu jer navodno nije htela da ustane starijoj ženi, iako su svi primetili da je trudna.

Objasnila je da je završila osmočasovni radni dan i da ide autobusom kući, što će trajati oko dva sata.

– Autobus je bio prilično pun na donjem delu, sa samo jednom duplim sedištem na raspolaganju. Ovog puta sam imala i teške torbe i nisam se osećala bezbedno da se popnem stepenicama na gornji sprat, pogotovo zato što u 18 nedelji trudnoće, pa sam sela na sedište pored stepenicea – napisala je ona.

Otprilike na pola puta u autobus je ušla starija gospođa sa štapom i zamolila je da se pomeri.

– Nije bila ni ljubazna kada me je pitala da sedne i iako sam joj ponudila malo mesta, ona je očekivala da ustanem i ustupim joj duplo sedište. terala me je da nađem drugo mesto jer je ovo rezervisano za osobe sa invaliditetom i rekla mi je da pošto nisam invalid, potražim mesto na spratu – dodala je trudnica, prenosi Miror.

Žena je rekla da sedište na kome je sedela nije rezervisano za invalide, ali ono ispred nje jeste i da ima slobodno mesto.

– Izvinite, zaista se ne osećam bezbedno da se penjem stepenicama sa svim ovim torbama, nemam ništa protiv da sednete pored mene, obe imamo maske – kazala je devojka.

Starija žena je, međutim, okrutno odgovorila.

– Ne želim da sedim ni sa kim, ne osećam se bezbedno. Zato pomerite svoje lenje salo pozadi i dajte mesto nekome kome je potrebno – kazala je starica.

Na to je trudnica odgovorila da ne želi sa torbama da se penje gore jer se ne oseća bezbedno i zamolila ju je da nekog drugog od putnika zamoli da ustane.

U tom trenutku, muškarac je starijoj ženi ponudio svoje mesto i otišao gore, ali je tom prilikom trudnicu “popreko pogledao”, kao da, kako je tvrdila, želi da je opsuje.

– Gospođa je narednih 10-15 minuta u autobusu pričala sa ostalim starima o tome kako današnja deca nemaju poštovanja prema starijima ili osobama sa invaliditetom i da u njihovo vreme tako nikad ne bi razgovarali sa starijima – kazala je trudnica.

U komentarima na ovu objavu, većina njih je podržalo trudnu mladu devojku rekavši joj da je donela ispravnu odluku kako bi zaštitila sebe i bebu koju nosi u stomaku, a da je starica bila jako bezobrazna i nije ni zaslužila da joj bilo ko ustane. (objektiv.rs)