Filip Sumnjao Da Ga Žena Vara: Pratio Ju Je, A Kad Je Pogledao S Kim Je U Autu, Izbezumio Se

Ispovijesti

Filip Sumnjao Da Ga Žena Vara: Pratio Ju Je, A Kad Je Pogledao S Kim Je U Autu, Izbezumio Se

Nastavnica matematike Ejmi Džons (35) osuđena je zbog s*ksualnog odnosa sa 15-godišnjom devojčicom u svom automobilu, prenose britanski mediji. Nju je policiji prijavio suprug Filip Džons, inače socijalni radnik, koji je i otkrio aferu svoje žene i maloletne devojke.

Kako prenosi Dejli star, on je sumnjao da ga supruga vara, a jednom prilikom ju je uhvatio na delu sa devojčicom, dok su razmenjivale nežnosti u automobilu nedaleko od Darlingtona. Pre toga je živeo u ubeđenju da mu je žena neverna, ali je sa njom ostao u braku sve dok ne otkrije sa kim ga vara, a šokirao se kada je shvatio da je u pitanju osoba ženskog pola i to još njena učenica.

Nju je policiji prijavio suprug Filip Džons, inače socijalni radnik, koji je i otkrio aferu svoje žene i maloletne devojke. Kako prenosi Dejli star, on je sumnjao da ga supruga vara, a jednom prilikom ju je uhvatio na delu sa devojčicom, dok su razmenjivale nežnosti u automobilu nedaleko od Darlingtona.

Pre toga je živeo u ubeđenju da mu je žena neverna, ali je sa njom ostao u braku sve dok ne otkrije sa kim ga vara, a šokirao se kada je shvatio da je u pitanju osoba ženskog pola i to još njena učenica. Ejmi je najpre prišla učenici i priznala joj da oseća privlačnost prema njoj i da je bis*ksualka, rečeno je pred sudom Tisajd Kraun.

– Par je nastavio da se viđa sve do trenutka dok nisu zatečene u automobilu na zadnjem sedištu. Poljubile su se, zagrlile i bole g*le do pojasa naveo je tužilac Džo harli, opisujući reči njenog supruga.

Ejmi Džons je priznala krivicu, a osuđena je zbog nezakonitog s*ksualnog odnosa sa maloletnicom. (objektiv.rs)