(VIDEO) ZOLA SE OBRATIO MILJANI KULIĆ, ima samo 1 snažnu poruku: KAD ONA OVO ČUJE…

Showbizz

(VIDEO) ZOLA SE OBRATIO MILJANI KULIĆ, ima samo 1 snažnu poruku: KAD ONA OVO ČUJE…

U toku emisije “Narod pita”. Voditelj Darko Tanasijević noćas je ugosio Deniz Dejm i Lazara Čolića Zolu. Uslijedilo je novo telefonsko uključenje, javila se Dragana sa Čukarice.

-Želim da vas pozdravim, vas kao voditelja. Jedan gospodin, obeazovan i školovan, sve na nivou. Pozdrav z agoste. Želim da dam podršku Miljani, da što prije ozdravi i vrati se kod svojih roditelja. Postavila bih pitanje Zoli, jako te gotivim i jako si dobar dečko… Kako se osjećaš kad je Miljana u ovoj situaciji? – pitala je gledateljka.

-Znate kako, svaki dan sam obavešten i non stop sam na portalu Pink.rs jer se iz minuta u minut objavljuju informacije. Ne mogu da kažem da mi je prijatno, ali optimistično gledam na situaciju. Vjerujem da će da se oporavi, smatram da je jaka. Ne treba da razmišlja o glupostima, čuo sam da pravi haos zbog cigareta i nekih stvari. Ovom prilokom mogu da joj poručim da razmišlja o njenom zdravlju, djetetu i porodici, a ne o cigaretama. Biće vremena za sve. Najbitnije da se oporavi, neka se mane gluposti. Razumijem da joj je teško i da je vjerovatno pogubljena, ali ja vjerujem da ona može da se izvuče iz svega. Treba da sluša doktora i mislim da će sve biti okej – pričao je Zola.

-Ja joj želim što brži oporavak i vjerujem u nju. Mnogo ljudi misli da ja pričam za Miljani iz kurtoazije, isrkeno baš me briga šta će ko da kaže. Ako mi vjerujete, pomolio sam se više puta za Miljanu Kulić otkako se ovo desilo – otkrio je Zola za sam kraj razgovora sa gledateljkom.

Detaljnije u nastavku ovog teksta. novi.ba