ZOLA RIJALITI ZORO! Izazvao tuču na splavu, branio DEVOJKU, sad mora da se krije po Beogradu, a evo ko ga JURI

Showbizz

ZOLA RIJALITI ZORO! Izazvao tuču na splavu, branio DEVOJKU, sad mora da se krije po Beogradu, a evo ko ga JURI

Lazar Čolić Zola navodno je uplašen za svoju bezbednost zbog čega je unajmio dva druga da mu budu obezbeđenje dok je u Beogradu. On se nedavno na jednom splavu zakačio sa čovekom koji važi za vrlo opasnog u prestonici.

Kako navodi izvor Stara, Zola je bio u separeu sa društvom, dok je taj krimos bio pored u separeu. Kako je bilo dosta nekih devojaka u jednom momentu.

– Zola je primetio da se jedna devojka svađa sa momkom koji je tu u društvu, a zatim joj taj krimos udara šamar tu pred svima. Zola se prvo osvrnuo misleći da će neko da reaguje, kada je video da svi ignorišu situaciju prišao je za njihov separe i pitao čoveka zašto je udario devojku. Kako se dalje saznaje, taj krimos mu je rekao da se pomeri, ali je Zola rekao da neće da gleda i ignoriše da bilo ko tuče devojku i to još javno. Krenulo je koškanje, a zatim je drug od tog opasnog momka udario Zolu.

“To je bilo baš strašno, skočili su Zolini drugovi, a ovih je bilo samo dvojica. Nije se znalo ko se tuče, umešalo se i obezbeđenje, ali džabe, trajala je tuča sigurno pet minuta. Kada su uspeli da ih razdvoje, taj krimos je rekao Zoli da će ga naći i da će tek da se obračunaju. Kasnije su mu objasnili da je taj opasan lik, bio je po zatvorima i da treba malo da se pripazi. Zato je Zola drugare pitao da idu sa njim, čisto ako naleti na tog ili mu on napravi neku sačekušu. Znam da mu se kasnije ta devojka javila na Instagramu i zahvalila, objasnila mu je da je njena drugarica u kombinaciji sa tim likom i da je on udario nju jer mu je rekla nešto što mu se nije svidelo. Koliko sam upućen, Zola i ona su se dogovorili da se vide”, priča izvor blizak Zoli.

“Imam drugare, obezbeđenje nemam, mi treba, niti se plašim bilo koga”, rekao je kratko Zola. kurir.rs