OSVETA BIVŠEG JE NAJGORA! Dejan iz INATA uzeo Dalili kola, evo šta planira sa NJIMA, a svi u Šepku bruje o ovom detalju!

Showbizz

OSVETA BIVŠEG JE NAJGORA! Dejan iz INATA uzeo Dalili kola, evo šta planira sa NJIMA, a svi u Šepku bruje o ovom detalju!

Tihi rat između Dejana i Dalile Dragojević ne prestaje. Pošto je preuzeo automobil od Huse Mujića, oca bivše supruge, Dejan Dragojević je otišao za Šepak, a onda shvatio da želi da ga proda i doda novac za noviji model.

– Kada je došao, jedan komšija mu je rekao: “Zar ti pobednik rijalitija, da voziš tako slab auto. Prodaj ga meni”. Dejan se prvo nasmejao, a onda dobro razmislio i sada želi to da uradi. Sada gleda preko oglasa automobile, pa kada mu se svidi neki dobar model, prodaće ovaj i kupiće bolji. Želi da mu Dalila zavidi. Jer ako Dalila može da vozi luksuzni auto, može i on – kaže dobro obavešten izvor.

Prema rečima našeg izvora, Dejan je sve vreme vraćajući se iz Šepka prisećao momenata koje je proveo sa Dalilom.

Baš ga je potresao odlazak u Šepak. Kada se približio kući, setio se svih trenutaka provedenih sa Dalilom. Čak su mu se u jednom trenutku zasuzile oči kada je video praznu napuštenu kuću koju je gradio sa njom. Baš ga je to uzbudilo. Nije mogao da sakrije emocije. Čak je i u kolima pustio neke pesme koje su voleli Dalila i on da slušaju. Teško mu je zbog tog vremena ali shvata da se ona promenila – kaže izvor.

Dejan uveliko razmišlja o pokretanju biznisa, ali realizaciju je ostavio za jesen. Sada želi da provede što više vremena sa Aleksandrom i sa porodicom. Od kada je uspostavio dobar odnos sa Biljanom i Goranom, ne odvaja se od njih. Stalno su zajedno. Baš su srećni. Odavno se nije smeh čuo kod Dragojevića kao sada – dodao je izvor. Kurir.rs