TARA SIMOV SUROVA PREMA ŠA! Starleta iskoristila repera za more, pa ga šutnula! PRAVI GA BUDALOM, on tvrdi da ima dokaze

Showbizz

TARA SIMOV SUROVA PREMA ŠA! Starleta iskoristila repera za more, pa ga šutnula! PRAVI GA BUDALOM, on tvrdi da ima dokaze

Bivši rijaliti par Tara Simov i Nenad Aleksić Ša ovog leta su se ponovo pomirili i bili na moru, da po povratku opet raskinuli. Zato su se pojavile sumnje da je obnovila vezu sa njim samo zbog toga da bi je odveo na letovanje.

Starleta i reper, koji se zbog nje razveo od supruge Ivane, imali su burnu vezu, a posle raskida su se kleli da se više nikada u životu neće pomiriti!

Ipak, priznali su da su se ovog leta zajedno odmarali u Budvi.

– Bila sam s Nenadom na moru u Crnoj Gori, ali nismo bili u vezi. Viđali smo se. Nazovite to kombinacijom ili kako god želite, ali me više ne povezujte s njim! Imam novog dečka, iz Niša je i baš sam zaljubljena. Mnogo mi je lepo i ne želim da mi niko to kvari – kaže Tara, dok Nenad tvrdi da ima dokaze da su bili u vezi, a ne u kombinaciji:

– Bolje bi joj bilo da ćuti! Dobro zna da imam slike iz Budve i da smo tada bili zajedno kao svaki normalan par. Ne znam što se kači na moje ime?! Očigledno joj fali da bude u medijima.

Na pitanje da li zna ko je Tarin novi dečko, kog starleta krije od javnosti, muzičar odgovara: – Ma ne zanima me! Mada, video sam ga. Jednom smo se slučajno sreli u klubu. Nisam im se javio! Nek uživaju. Ja sam sam i čekam da nađem devojku koja me zaslužuje. Neku koja će da voli Nenada, a ne Ša!

Simova i Aleksić smuvali su se u “Zadruzi 4”, u kojoj je starleta diskvalifikovana. Reper je umesto nje platio kaznu od 50.000 evra Pinku zbog kršenja ugovora, da bi ona potom izjavila kako je vezu s njim započela samo zbog rijalitija?! kurir.rs/informer