OGLASILA SE MILJANA KULIĆ IZ BOLNICE: Lekari joj dozvolili da koristi telefon, a ovo je njena prva OBJAVA

Showbizz

OGLASILA SE MILJANA KULIĆ IZ BOLNICE: Lekari joj dozvolili da koristi telefon, a ovo je njena prva OBJAVA

Miljana Kulić, koja se već više od dve nedelje nalazi u bolnici, prvo u Nišu, a poslednjih sedam dana u Beogradu, oglasila se iz Kliničkog centra Srbije. Ona se oglasila na svom Instagram profilu gde je podelila video snimak koji je nastao tokom njenog učešća u ”Zadruzi”, što je oduševilo sve njene fanove, a i dalo im do znanja da se Miljana oporavlja i da joj se vraća pozitivno raspoloženje.

Naime, ona je odelila stori milice kemez koja je napisala da jedva čeka da se Miksi vrati puna života. Podsetimo, Miljana Kulić, koja i dalje leži u bolnici u Beogradu, dobila je pre nekoliko dana dozvolu lekara da koristi telefon, pa neprestano upućuje pozive majci Mariji Kulić i dečku Nenadu Macanoviću Bebici i moli ih da je vode kući.

Miljana Kulić na svakih pola sata zove majku Mariju i dečka Nenada Macanovića Bebicu i traži im da je izvedu iz bolnice. Zdravstveno stanje rijaliti zvezde je stabilno, pa su joj doktori iz Urgentnog centra dozvolili da koristi mobilni telefon.

Kako je jutros otkrila Marija, koja je gostovala u Jutru sa Jovanom Jeremić, otkrila da se njena ćerka mnogo bolje oseća, da se uskoro planira da bude puštena kući. kurir.rs