Devojka (19) Zavolela 42 Godine Starijeg Muškarca: Kad Su Roditelji Saznali, Učinili Su Nešto ŠOKANTNO

Ispovijesti

Devojka (19) Zavolela 42 Godine Starijeg Muškarca: Kad Su Roditelji Saznali, Učinili Su Nešto ŠOKANTNO

Službenica vojne policije Odri Čejn-Smajli Mun (19) u januaru prošle godine upoznala je izvesnog Kevina (61) na sajtu za upoznavanje Badoo. Štaviše, kada su njeni roditelji saznali šta namerava da učini, najpre su pozvali policiju da reaguje i spreči potencijalni brak, ali su vremenom popustili i prihvatili Kevina za zeta.

Uprkos razlici od čak 42 godine, devojku je privukla njena biografija, jer je on ratni veteran vojne policije. Posle nekoliko meseci dopisivanja, u julu 2020. su se prvi put videli i doživeli ljubav na prvi pogled.

– Bila sam uzbuđena kada sam ga videla. On i dalje priča o danu kada me je sa strašću pogledao. Kevin je napravio prvi korak. Pomazio me je po licu na prvom sastanku i poljubio. Oboje smo se složili da je to bila ljubav na prvi pogled – ispričala je Odri za Džem Pres.

Kevin iza sebe već ima jedan brak i ima decu od 16 i 23 godine, što znači da mu je jedno dete tri godina mlađe, a drugo četiri godine starije od sadašnje supruge. Njegova deca iz prvog braka podržavaju njegovu vezu sa Odri i zadovoljni su što vide da su njih dvoje srećni.

Pošto je Kevin stariji od oba roditelja svoje partnerke koji imaju 38, odnosno 43 godine, Odri je najpre skrivala vezu, a kada je roditeljima rekla da će se udati, oni kategorički to odbijali, a čak su i pozvali policiju da reaguje.

– U početku je sve bilo zastrašujuće, ali Kevin ih je ubedio da ima iskrene namere, a vremenom je osvojio srca mojih roditelja – dodala je Odri.

Njih dvoje su se 1. avgusta ove godine venčali u Nevadi, a sada planiraju decu i zajedničku budućnost. (objektiv.rs)