Možete li zamisliti ovaj prizor? Ovako Marija Šerifović izgleda u haljini

Showbizz

Možete li zamisliti ovaj prizor? Ovako Marija Šerifović izgleda u haljini

Marija Šerifović odavno je postala poznata po vanserijskom pjevanju, ali i prepoznatljiva po neobičnom životnom, pa i modnom stilu.

Ipak, u ovo doba godine pjevačica umije da nas iznenadi atipičnim stajlingom. Prije tri ljeta pokazala nam je kako izgleda u cvjetnoj haljini i za taj mali modni performans na Instagramu dobila skoro sto hiljada lajkova.No, ovih dana ima novu hit fotografiju s majkom Vericom Šerifović, koja se brzinom svjetlosti širi se po portalima.

Naime, omiljena pop zvijezda koja svoje fanove često obraduje objavama iz privatnog života, ovog puta pobrala je mnogobrojne simpatije, a fotografija Marije i Verice Šerifović postala je prava senzacija na Instagramu. Marija koja obožava da snima svoju mamu, sada je ušla u kadar sa njom te ovjekovječila ovaj trenutak sa širokim osmijehom na licu.

– Zamislite, ovu sliku ne sponzoriše niko! Ovaj sadržaj nije plaćen. Ovo je jedan najobičniji brzinski selfie. Na ovoj slici se nalazi Verica Šerifović i njeno ludo mladunče. Volim te, Bucka – napisala je Marija šaljivo u svom stilu,piše AzraU komentarima su dobile pregršt komplimenata, a mnogi su prmetili koliko pjevačica liči na majku.

– “Preslatke”, “Koliko ljubavi na jednom mjestu”, “Ti i tvoja mama ste identične, predivne”, “Najslađe” – nizali su se komentari puni pozitivne energije.

Marija je ranije pokazala i kako joj stoji kupaći kostim. (haber.ba)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marija Serifovic (@serifovic)