ONE SU SE SKIDALE GO*E KAO MLADE! Nada, Bilja, Brena, Goca pokazivale bujne GRU*I na fotkanjima! Pogledajte kako su izgledale

Showbizz

ONE SU SE SKIDALE GO*E KAO MLADE! Nada, Bilja, Brena, Goca pokazivale bujne G*UDI na fotkanjima! Pogledajte kako su izgledale

Naše poznate pevačice imale su razna provokativna izdanja, a one starije nekad su se slikale i skroz gole. Iako je u to vreme bio tabu da izađu obnažene fotografije poznatih ličnosti, mnoge dame osmelile su se na taj korak.

Nada Topčagić:

Na društvenim mrežama osvanula je pevačicina fotografija iz mladosti, na kojoj je bujno poprsje prekrila rukama.

“Bože, da nešto izađe dobro o meni. Baš sam bila lepotica iz naših vremena”, napisala je Nada kada je videla fotografiju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli estradnimuzickivremeplov (@estradnimuzickivremeplov)

Biljana Jevtić

Pevačica Biljana Jevtić danas ima 62 godine i u skladnom je braku sa kolegom Aleksandrom Ilićem, a na početku karijere snimila je veoma provokativne fotografije na kojima su joj se videle gole grudi.

Suzana Mančić

Jednom prilikom Nada Topčagić objavila je fotografiju iz mladosti kada je bila na moru sa Suzanom Mančić. Njih dve tada su pozirale u toplesu golih grudi.

“Vreme druženja, mladosti i bezbrižnosti. Moja draga Suzana Mančić i ja”, napisala je Nada tada na Instagramu.

– Bile smo lepe, mlade, vesele i bezbrižne, slikale se, pa šta?! To je bilo davnom sada već istorija. Volim Nadu i njen vedar duh – rekla je Suzana Mančić tad.

Lepa Brena

Čak se i Lepa Brena u jeku popularnosti slikala gola, pa su joj se ispod mrežaste haljine videle gole grudi. Tada je pevačica bila znatno mlađa. Kurir.rs/K.Đ.