STIGLE VIJESTI O MAJI I PECI, ALEKSANDRA NE MOŽE DA VJERUJE DA SU OVO URADILI: Evo Šta Je Danas Objavljeno U Medijima

Showbizz

STIGLE VIJESTI O MAJI I PECI, ALEKSANDRA NE MOŽE DA VJERUJE DA SU OVO URADILI: Evo Šta Je Danas Objavljeno U Medijima

Maja Marinković vratila se iz Crne Gore i otpočela zajednički život sa nevjenčanim suprugom bivše drugarice Aleksandre Subotić, Pecom Raspopovićem u Novom Sadu, prenose domaći mediji.

Kako izvor za “Alo” otkriva, Maja i Peca navodno su iznajmili stan u jednoj od najluksuznijih zgrada u tom gradu ne mareći za to što Aleksandra s djecom živi u blizini.

– Peca je Maji predložio zajednički život još tokom ljetovanja u Crnoj Gori, pa je bilo pitanje dana kada će se to desiti. Iako je prvobitna ideja bila da žive u Beogradu, složili su se da je u narednom periodu znatno lakše da budu u Novom Sadu za koji ga vezuju poslovi. Pošto je Peca ostavio svoj stan Aleksandri i zajedničkom sinu, iznajmio je drugi za Maju i sebe, a što je posebno nevjerovatno, u istom naselju u kom živi njegova bivša s djecom. Ne samo da ljubavnicu i prevarenu ženu dijeli manje od kilometar, nego je pitanje trenutka kada će se sresti i napraviti haos jedna drugoj – navodi izvor, i otkriva da je glavni razlog takvog postupka upravo luksuz koji je želio da priušti novoj djevojci.

– Naselje u kom živi ova paklena trojka zaista je najprestižnije u Novom Sadu i obiluje najluksuznijim stanovima. Budući da Peca radi sve da udovolji Maji, nije pretjerano razmišljao o Aleksandri i mogućnosti da se sretnu. U glavi mu je bilo samo da stan u kom će živjeti s novom djevojkom bude najprestižniji i nije žalio pare da to i obezbijedi kako bi joj udovoljio. Kako ni Maji nije smetala ideja da živi pored suparnice, brzo su se dogovorili o zajedničkom životu u kom uživaju – priča izvor, i otkriva da se Marinkovićeva baškari u stanu koji sadrži dva kupatila, džakuzi i privatnu teretanu.

– Maja je djevojka koju je otac razmazio i navikao na luksuz, pa ne čudi što ne želi da pristane na manje. Ne samo da sada živi u stanu koji ima više od 100 kvadrata nego ima zasebno kupatilo, džakuzi, ogromnu terasu i privatnu teretanu. Mesečno iznajmljivanje tog stana je 2.500 evra, a to je zaista jaka cijena kada se uzme u obzir da se radi o manjem gradu, a ne o prestonici. Koliko uživa u svim blagodetima veze s bogatim dečkom, stvarno bi bila šteta da joj baškarenje i sreću prekine susret sa suparnicom – zaključuje izvor. (novi.ba)