MILICA MITROVIĆ SAOPŠTILA KAD POČINJE RIJALITI: Prije Nego Što Mislite, Objavljeni Svi Detalji (FOTO)

Showbizz

MILICA MITROVIĆ SAOPŠTILA KAD POČINJE RIJALITI: Prije Nego Što Mislite, Objavljeni Svi Detalji (FOTO)

Novi projekat Pink televizije ogoliće zivote kontroverznog Adama Adaktara i njegove omražene porodice! Jedni ga nazivaju Bogom obrva, koji svojim vanserijskim talentom mnogim ženama i muškarcima transformiše lica i živote, drugi najarogantnijom i najbahatijom osobom na svijetu!

Adam i njegova porodica već neko vrieme ne prestaju da šokiraju javnost i čini se da uživaju u tome, a kroz projekat televizije Pink vrijedan 1.000.000 eura, imaćete priliku da vidite tajni život najintrigantnije porodice u Srbiji. Šta se krije iza vrata glamurozne vile na Dedinju u kojoj čuveni Adaktari žive, kako se jedna porodica tako brzo obogatila i stvorila milione, zbog čega su promijenili imena i prezime, gdje i s kim tajno putuju, ručaju i viđaju se…

Kamere će u stopu pratiti Adama ali i članove porodice koje do sada niste imali priliku da upoznate! Spremite se jer, rijaliti „Adaktarovi“ počinje sa emitovanjem na 26. augusta, što je na svom profilu na Instagramu saopštila i Milica Mitrović.

Inače, bogatstvo Adaktarovih zasniva se na nekoliko uspešnih biznisa. Sve je počelo otvaranjem prvog “Adaktar centra” u Beogradu 2017. godine koji je za kratko vreme postao popularan među pripadnicama lepšeg pola. Godinu dana kasnije Adam organizuje edukacije po celoj Evropi koje su bile veoma uspješne, a uspjeh nije izostao ni kod beauty centra pod nazivom “Alis hair”. Ubrzo ulaze u biznis sa kozmetikom i prodajom kozmetičkih aparata, a kako saznajemo Adaktarovi su i suvlasnici jednog poznatog beogradskog restorana.Srpski Kardašijani, kako ih već mnogi nazivaju su, uprkos velikoj popularnosti na društvenim mrežama, i dalje pod velom misterije i o njihovom pravom životu se zapravo jako malo zna. (novi.ba)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli RTV PINK (@rtvpink)