POTUKLA SE U ŠKOLI ZBOG CECE! Anastasija je ovako govorila o najtežem periodu u detinjstvu: Majka nas je posle sklonila na KIPAR!

Showbizz

POTUKLA SE U ŠKOLI ZBOG CECE! Anastasija je ovako govorila o najtežem periodu u detinjstvu: Majka nas je posle sklonila na KIPAR!

Pevačica Anastasija Ražnatović nedavno se prisetila teškog perioda iz detinjstva koji je prošla, pa otkrila zbog čega se čak i pobila sa jednom devojkom u školi.

Ona je želela da stane na put pričama o svojoj majci, pevačici Ceci Ražnatović.

– Sećam se školskih dana tada, kada je mama bila kod kuće sa nanogicom. Imala sam 12 godina i pravila sam se potpuno luda. Kao da se ništa ne dešava, a novine su brujale. Mama je bila na svim naslovnim stranama. Pisalo se šta će biti, šta neće biti. Oduzeće nam kuću, uzeće joj starateljstvo… Imala sam sreću da u školi nije bilo zlonamerne dece koja bi me prozivala. U stvari, bila je jedna devojčica – pričala je Anastasija.

– Tada sam se prvi put potukla u školi, jer je uvredila mamu. Nešto je rekla za tu nanogicu. Iako sam mirna i staložena, kada je porodica u pitanju i kada se takav haos dešavao, preplavio me je bes. Kad ti neko udari na majku, a samo nju imaš… – govorila je ona.

Mlada pevačica je tada kazala da joj je u tom momentu pao mrak na oči.

– Ona mi je to u petak napisala preko “Fesjbuka”, a ja sam je u ponedeljak našla u školi i udarila sam je, pobile smo se. Svi su bili šokirani jer ja nikada nisam bila dete koje pravi probleme. Nakon toga, vrlo brzo, mama je odlučila da nas skloni na Kipar – kazala je Anastasija svojevremeno na K1 u emisiji “Preživeli”. Kurir.rs