JK NA ROŠTILJIJADU STIGLA SA TAŠNOM OD 1.600 €! Presvukla se u KAMION-PRIKOLICI i utegla u triko! Sve pucalo na njoj! PAPARACO

Showbizz

JK NA ROŠTILJIJADU STIGLA SA TAŠNOM OD 1.600 €! Presvukla se u KAMION-PRIKOLICI i utegla u triko! Sve pucalo na njoj! PAPARACO

Jelena Karleuša svojim nastupom otvorila je 31. “Roštiljijadu” u Leskovcu, a kada je kročila na binu, dočekao ju je gromoglasan aplauz, tako da nema sumnje da ju je publika željno iščekivala. Ona je započela nastup svojim hitovima, a njene pesme publika je pevala u glas, pa su je u jednom trenutku i nadjačali.

Brojna publika došla je svih strana Srbije, međutim zbog nje okupili su se na jednom mestu, a Jelena je svojom interpretacijom, plesom i energijom “zapalila” atmosferu. Za dolazak u Leskovac Jelena se odlučila za beli autfit, a ono što je svima “upalo u oči” jeste njena veoma jednostavna kombinacija, koja je istakla pevačicinu izvajanu figuru.

Karleuša je ponela dugu belu haljinu, koju je uparila sa belim štiklama, tašnom “versaće” od 1.600 evra, ali i naočarima zanimljivog oblika. JK se presvukla u kamion-prikolici, koji je za ovu priliku bio improvizovana garderoba, a naš paparaco zabeležio je trenutak tik pred njen izlazak na binu, gde je pevačici sevnula i pozamašna zadnjica.

Ipak, za scenu je diva obukla triko u sivoj – srebrnoj boji, koji je iskombinovala sa roze detaljima oko njenog “najubitačnijeg” atributa, a sve to uparila sa vrtoglavo visokim PVC potpeticama brenda “dolče gabana” od 995 evra, koje je svojevremeno nosila i njena koleginica Severina Vučković.

Ona je pored svog neverovatnog autfita, uspela da zagreje publiku svojim performansom, plesom ali i energojom, i tako pokazala koliko je veliki profesionalac, jer igrati u ovakvoj modnoj kombinaciji svakako nije lako. Kurir.rs/A.P.