PČELAR IZ KUPINOVA REKORDER! Miki Đuričić ulazi u Zadrugu 6 za 150.000 €! A evo u šta će da ULOŽI SVE TE SILNE PARE

Showbizz

PČELAR IZ KUPINOVA REKORDER! Miki Đuričić ulazi u Zadrugu 6 za 150.000 €! A evo u šta će da ULOŽI SVE TE SILNE PARE

Miki Đuričić je prvi rijaliti učesnik koji je potpisao ugovor za predstojeću sezonu Zadruge, a kako prenose mediji, njegov honorar za učešće u šou-programu biće čak 150.000 evra!

Naime, pčelar iz Kupinova odlučio je da promeni život iz korena nakon što se oženio i dobio ćerkicu Dunju, a kako naš sagovornik otkriva, Miki će upravo zbog naslednice biti deo Zadruge 6, gde će zaraditi novac za ćerkinu bolju budućnost.

– On je godinama živeo od danas do sutra, bio je poročan i nije preterano razmišljao o budućnosti. Međutim, otkako je dobio Dunju sve se promenilo – započeo je priču izvor, koji otkriva razlog Đuričićevog učešća u rijalitiju.

– On je bio odlučan da je završio sa svojom rijaliti karijerom i svima je govorio da više neće ulaziti u tu vrstu programa. Međutim, narod ga voli i dobio je ponudu koja se ne odbija. Za svoje desetomesečno učešće Miki će zaraditi 150.000 evra, imaće slične uslove kao i prethodnih sezona, biće izolovan od zadrugara i imaće svoju sobu gde će sam spavati i provoditi vreme. Iako mu je teško palo ponovno odvajanje od supruge i ćerkice, svestan je da toliku sumu novca ne može da zaradi na drugi način. Zbog toga je odlučio da iskoristi priliku koja mu se nudi – rekao je sagovornik, i otkrio da rijaliti učesnik za cilj ima da obezbedi naslednici bolju budućnost.

– Miki planira da zarađen novac uloži u nekretninu koju će prepisati na Dunjino ime, kako bi ona uvek imala materijalnu sigurnost. Ostatak novca iskoristiće za pokretanje malog porodičnog biznisa koji će mu donositi stalne mesečne prihode – zaključio je sagovornik. kurir.rs/alo.rs