U Kući Mu Našli 100 Beživotnih Tela: Kad Su Videli Šta Je Radio Sa Njima Nisu Mogli Da Dođu K Sebi

Region

U Kući Mu Našli 100 Beživotnih Tela: Kad Su Videli Šta Je Radio Sa Njima Nisu Mogli Da Dođu K Sebi

Zastrašujući snimci koje je objavila policija Kenta pokazuju trenutak kada je ubica Dejvid Faler uhapšen u krevetu zbog bojazni da bi ovaj nekrofil mogao da napadne još stotine leševa.

Na snimcima se vidi kako je Faler odveden iz svog doma u Saseksu, gde su pronađeni užasni dokazi gde je zlostavljao tela preminulih žena. Policija je stigla u njegovu kuću da ga ispita o ubistvima Venddi Knel i Karolajn Pirs za koje se izjasnio krivim.

U njegovoj kući otkrili su i da je s*ksualno zlostavljao 98 mrtvih devojaka i žena u mrtvačnici koju je napravio od svoje kuće. Patolog Net Keri tvrdi da su mnoge od njih zlostavljanje na mestu smrti ili posle smrti.

U stanu mu je pronađeno više stotina diskova i materijala koje je snimao dok je činio monstruozna dela. Na sudu u Mejdstounu Faler je priznao da je opštio sa najmanje 99 mrtvih tela, a veruje se da su žrtve bile različitog uzrasta.

Prema navodima medija, najmlađa je bila devetogodišnja devojčica, a najstarija starica od 100 godina. Faler je inače bio zaposlen u bolnici kao nadzornik električnog odr-avaanja u Mejdstounu.

Iako nije imao posebnu ulogu u mrtvačnici, imao je pristum svakom objektu u bolnici zahvaljujući kartici za prevlačenje. Šokantni zločini otkriveni su tek nakon što je uhapšen zbog ubistva dve žene nakon utvrđivanja analiza DNK. (objektiv.rs)