FINALISTA ZVEZDA GRANDA POKAZAO RANE NA KOŽI! PEVAČ ŠOKIRAO SVE: Potražio sam pomoć, pijem tablete, neću da JADIKUJEM

Showbizz

FINALISTA ZVEZDA GRANDA POKAZAO RANE NA KOŽI! PEVAČ ŠOKIRAO SVE: Potražio sam pomoć, pijem tablete, neću da JADIKUJEM

Finalista završene sezone “Zvezda Granda”, Mustafa Mehić, šokirao je javnost fotografijom koju je objavio na Instagramu.

Kako je tokom takmičenja ulagao i poslednji atom snage, nakon toga počeo je da radi punom parom, da nastupa po klubovima i diskotekama, pa je tako bio izložen hroničnom stresu.

Nesanica, neredovna ishrana, noćni život i nagomilane svakodnevne obaveze ostavile su posledice po pevača, pa se tako požalio fanovima da je očigledno visok nivo stresa prouzrokovao ljuštenje kože na rukama.

– Jednostavno pad imuniteta u kombinaciji sa stresom – odgovara Mustafa na pitanje šta mu se desilo i dodaje da je bilo i boljih dana, ali se ne predaje.

– Tu su neke propratne, životne stvari o kojima ne bih da opterećujem javnost, jer sam pevač koji se trudi da zabavi i oraspoloži publiku, a ne da jadikuje. Potražio sam stručnu pomoć, idem kod psihologa da vidim uzrok i smanjim stres koliko je to moguće, a pijem i tablete koje bi trebalo da smire dalje ljuštenje kože na rukama – rekao je pevač.

Inače, ovaj mladić iz Gradačca branio je boje tima Marije Šerifović i brijirao kako tokom cele sezone takmičenja, tako i u samom finalu zbog čega je prikupio simpatije ogromnog dela publike. Kurir.rs/Grandonline