Osećala Bol Prilikom Svakog ODNOSA: Mislila Je Da Joj Je Muž Grub, A Onda Saznala Da Ima OZBILJAN Problem

Ispovijesti

Osećala Bol Prilikom Svakog ODNOSA: Mislila Je Da Joj Je Muž Grub, A Onda Saznala Da Ima OZBILJAN Problem

Kejti Sims (32) iz Devona u poslednje vreme osećala bi bol svaki put prilikom s*ksualno odnosa sa partnerom. U početku je to pripisivala time da bi se oboje “zaneli” i bili grubi, ali nakon što se to učestalo ponavljalo, odlučila je da se obrati lekaru.

Posle detaljnijih analiza, saopštene su joj neprijatne vesti, da ima cistadenom jajnika, odnosno benigni tumor od 10 centimetara. U početku je Kejti osećala nadimanje i izduvavanje i oticanje stomaka, a imala je i poteškoća prilikom odnosa. Ona je rešila problem i uklonila cistu u novembru, a ovom pričom želi da podstakne druge sa sličnim simptomima da odu na pregled i da im ne bude neprijatno da govore o tome.

– Imala sam bolove u jajnicima poput oštrog uboda. U početku sam pomislila da u trenucima strasti suprug i ja izgubimo kontrolu i postane grubo. Nikad nisam pomislila da bi to moglo da bude nešto zlokobnije – navela je 32-godišnjakinja.

Kako kaže, osećaj bi se iznova ponavljao, a njen muž se zbog tog konstantnog bola prilikom svake penetracije, plašio da ima odnose sa njom.

– Naš s*ksualni život se potpuno smanjio i to je bila samo retka pojava. Bol je, od trenutka operacije, potpuno nestao. Pretpostavljam da je cista bila prenisko i da je dolazila u kontakt prilikom odnosa – kaže Kejti.

Britanka takođe navodi da je imala izuzetno bolne i menstruacije sa obilnim krvarenjem. Simptome je imala oko godinu dana, dijagnoza joj je uspostavljena u martu prošle godine, a operacija je odrađena u novembru. Od trenutka otklanjanja ciste, njen život se ponovo vratio u normalu. (objektiv.rs)