Primetila Čudno Ponašanje Majke, A Kad Je Došla Kući Začula Je UZDAHE I Šokantnu Scenu: Šta Da Kažem Ocu?

Ispovijesti

Primetila Čudno Ponašanje Majke, A Kad Je Došla Kući Začula Je UZDAHE I Šokantnu Scenu: Šta Da Kažem Ocu?

Kazahstanka po imenu Gulzijana (20), iz prestonice te zemlje Nur Sultan, prolazi kroz do sada najteži period svog života. Naime, pre nekoliko nedelja saznala je da njena majka ima ljubavnika i od tada je užasava ta pomisao, a nema snage da kaže ocu, jer bi je razvod roditelja tek pogodio. Studentkinja treće godine Učiteljskog faakulteta do sada je imala srećno detinjstvo, naizgled haroničnu porodicu koja se uvek brinula oko nje i brata.

“Otac radi kao vozač, majka je lekarka. Imam i mlađeg brata koji ide u školu.Roditelji su se uvek trudili da nam sve obezbede i nikad nam ništa nije bilo potrebno više nego što smo imali. Mama takođe ima previše posla u bolnici usled pandemije koronavirusa”, navodi Gulzijana u ispovesti, a prenosi Nur.kz.

Nedavno je, međutim, devojka počela da primećuje promene u ponašanju svoje majke. Često je kasnila na posao i više se nije interesovala za domaćistvo, a počela je i modernije i mladalački da se oblači. Za njenu preljubu saznala je slučajno kada se vraćala sa fakulteta.

“Jednog dana ranije sam se vratila kući, samo je majka bila kod kuće. Nije primetila da sam ušla i sa nekim je pričala telefonom. Začula sam njene uzdahe preko slušalice i uvidela da se u tim momentima prisećala jedne od prethodnih noći sa muškarcem sa kojim je pričala. Mama mu je priznala ljubav i rekla da jedva čeka ponovo da ga vidi”, kazala je Gulzijana.

Bila je pribrana, nije histerisala, niti je rekla majci za to što je videla i čula. Krišom bi joj u narednim danima uzela telefon i videla da već dugo ima ljubavnika i da planira da se razvede.

“Oduvek sam smatrala majku uzornom suprugom, koja brine o mužu i deci”, kazala je nesrećna devojka i dodala da njen otac to ne zasluđuje.

“Tata je izuzetno dobar čovek i nije zaslužio da ga tako izda. Jednostavno ne razumem majku, kako je mogla da načini preljubu, 20 godina su u braku i imaju dvoje odrasle dece. Ne znam šta da kažem ocu, zaista želim da im spasem brak”, zaključila je Gulzijana. (objektiv.rs)