Izašla je u USKOM ŠORTSU da se vidi sa dečkom: Zbog tog komada odeće hitno je odvezena u bolnicu

Region

Izašla je u USKOM ŠORTSU da se vidi sa dečkom: Zbog tog komada odeće hitno je odvezena u bolnicu

Devojka po imenu Sem iz Severne Karoline podelila je na društvenim mrežama svoju životnu dramu kada joj je teksas šorts izazvao infekciju opasnu po život.

Ona je, kako bi impresionirala dečka, otišla da se vidi sa njim u prilično uskom šortsu. Čitav dan su proveli zajedno, a već sledećeg dana, osetila je kako je peče koža na bedrima i u predelu oko analnog otvora.

Pošto su bolovi i neprijatnosti bile sve jače, morala je da poseti lekara.

– Lekar mi je dao antibiotike i rekao da je moguće da je u pitanju infekcija analnog dela. Već sledećeg dana nisam mogla ni da hodam, pa su me poslali u Urgentni centar – navela je Sem.

Tu je otkriveno ono što nije mogla ni za zamisli – da ima sepsu i celulitis. Stručnjaci su joj govorili da će možda morati da se podvrgne operaciji kako bi uklonila infekciju, ali srećom, nije to morala.

Sem se u jednom momentu, kada je opasnost prošla, našalila da je morala svakodnevno da pokazuje svoju zadnjicu lekarima. Šorts je, kaže, kupila od poznatog i proverenog proizvođača, a otkirla je da tog dana ipak nije imala donji veš, već ga je obukla na go*u kožu. (objektiv.rs)