Zlostavljao taštu i SNIMAO njihove odnose: Sve vreme je ćutala, a ova GREŠKA skupo ga je koštala!

Ispovijesti

Zlostavljao taštu i SNIMAO njihove odnose: Sve vreme je ćutala, a ova GREŠKA skupo ga je koštala!

Osamdesetogodišnja žena iz okoline Majamija više puta je sil*vana, a počinilac je njen bivši zet Huan Ivan Granda (57). Prema navodima policije, starica je odbila da kaže ćerki ili bilo kome drugom kako svojoj “mezimici ne bi nanela previše bola” i dugo je ćutala, piše Miami Herald.

Njegova bivša supruga je ipak saznala da je s*ksualno opštio sa njenom majkom protiv njene volje, pronašavši fotografije i snimke u njegovom telefonu, a to snimanje i fotografisanje ga je potom koštalo i slobode.

Odmah je obavestila policiju i kontaktirala majku, a počinilac je uhapšen posle nekoliko meseci i optužen po pet tačaka s*ksualnog prestupa nad nedužnom žrtvom i nesposobnom za odbranu.

– Žrtva je rekla da ju je dotični sil*vao više puta tokom prethodne godine. Došao bi kući, bacio bi je na krevet i s*ksualno opštio protiv volje žrtve – navodi se u izveštaju policije, gde se dodaje da ju je jednom silovao i u automobilu kada ju je vozio lekaru.

Huan Ivan Ganda, kako se navodi u policijskom izveštaju, živeo je u kući svoje tašte, uprkos tome što je bio razveden od njene ćerke, a bivša supruga je rekla da joj je pretio da će se ubiti ukoliko ga neko bude izbacio iz te kuće.

Policija je razgovarala sa neimenovanom 80-godišnjakinjom još u julu prošle godine, ali nije konkretno navedeno zašto im je bilo potrebno nekoliko meseci da uhapse počinioca.

Kako pišu lokalni mediji, starica je nekako skupila hrabrosti da ispriča ćerki za zlostavljanje njenog bivšeg muža, ali joj ona nije poverovala sve dok krišom nije videla fotografije i snimke u njegovom telefonu.

Gandi zbog ovog zločina preti višegodišnja kazna zatvora. (objektiv.rs)