BUJNO POPRSJE U PRVOM PLANU: Elma zaludela muškarce PROVOKATIVNOM fotkom, od OVOG prizora mnogima će popadati vilice! (FOTO)

Showbizz

BUJNO POPRSJE U PRVOM PLANU: Elma zaludela muškarce PROVOKATIVNOM fotkom, od OVOG prizora mnogima će popadati vilice! (FOTO)

Elma Sinanović, pevačica koja je osvojila simpatije publike brojnim hitovima, u poslednje vreme sve je aktivnija i sve više ima nastupa, iako prethodnih godina to nije bio slučaj. Neko vreme se povukla sa scene i poznata je po tome da u svojoj karijeri nikad nije desio neki skandal. Elma privlači pažnju svojim egzotičnim izgledom, a ono što mnogi primećuju u poslednje vreme jeste da Sinanovićka izgleda nikad bolje! Ona je kao crno vino, što više stari, to izgleda sve bolje. Njene velike grudi kipte iz dekoltea, a jednom prilikom se u emisiji “Ekskluzivno” na televiziji Pink našalila na njihov račun:

– Svoje velike grudi uvek nosim sa sobom, šta da radim kad ne mogu da ih ostavim kući – rekla je ona.

Komentari na društvenoj mreži Instagram na račun njenog izgleda se samo nižu:

“Prelepa dama”, “Fascinantna žena”, “Bombona”, “Egzotična lepota” bili su neki od komentara pratioca.

Pevačica je sada poznata po vitkoj figuri, velikim grudima i guzom, iako ranije to i nije baš bio slučaj, jer je imala višak kilograma, pa je jednom prilikom izjavila:

– Višak kilograma dobila sam u periodu kada mi je suprug preminuo. Bila sam pod stresom i u depresiji i jela sam na nervnoj bazi. Nisam se osećala dobro, nisam bila zadovoljna sobom sve dok nisam odlučila da probušim kašiku – priča pevačica i dodaje da je izabrala keto dijetu:

– Ta dijeta podrazumeva da se jedu protein i meso, jaja, sir, a nikako šećer, voće i ugljeni hidrati. Nisam je dugo držala, jer nije mnogo zdrava i ne preporučuje se na duže staze. Posle toga sam nastavila zdravo da se hranim i dosad sam smršala osam kilograma. Nikada ne bih išla pod nož da bih smršala!

Elma je i dodala da je za proces mršavljenja i povratka njene vitke figure zaslužan i posao:

– Imala sam radno leto sa mnogo koncerata i bila sam fizički aktivna. Imam i sobni bicikl, ali ne stižem da ga vozim redovno. Išla sam i na tretmane sa termo ćebetom. Tu se lepo preznojim i izbacim toksine iz organizma – priča pevačica.

Podsetimo pevačica je bila udata za novopazarskog biznismena Smaila Sinanovića, koji je preminuo 2019. godine i sa kojim ima ćerku Huliju. Pevačica je poznata po hitovima “Ah tugo tugo”, “Čarobno”, “Sat što kasni”, “Nije vetar, nije kiša”, koji su i danas slušaju na svdabama i veseljima. Neko vreme se povukla sa javne scene i nije je bilo dugo, da bi se nedavno vratila na oduševljenje njene publike. Kurir.rs/Stefan Božović