KRIZA IDENTITETA! DALILI NIJE SRAMOTA ŠTO JE I DALJE DRAGOJEVIĆ: Evo zašto nikad neće vratiti Dejanu PREZIME!

Showbizz

KRIZA IDENTITETA! DALILI NIJE SRAMOTA ŠTO JE I DALJE DRAGOJEVIĆ: Evo zašto nikad neće vratiti Dejanu PREZIME!

Iako je javno prevarila svog supruga i razvela se pred milionskim auditorijumom, rijaliti učesnica i najpoznatija preljubnica regiona Dalila Dragojević ne želi da se odrekne prezimena svog bivšeg muža Dejana.

Mnogo se spekulisalo o prezimenu Dragojević, a mnogi je osuđuju budući da se i dalje tako preziva i u javnosti potencira prezime koje je imala kao udata žena. Dalila je prokomentarisala ovu nesvakidašnju situaciju i naglasila da se ne stidi što nosi prezime Dragojević, kao i da će to nastaviti u budućnosti.

– Nije me sramota. Ta osoba čije prezime nosim nije mi ništa loše uradila sve do izlaska iz rijalitija, kada je počeo da priča sve one budalaštine – počela je Dragojevićeva.

– Smatram da moj razvod možda nije bio lep, ali mislim da je u redu da se razvedem ako nemam emocije prema njemu. Dajte mi jednu kuću gde nema svađe i rasprave?! Ja nosim svoju krivicu i mislim da sam osuđena onako baš brutalno. Ostvario je ciljeve koje je planirao. Ja sam trpela nekoga pored sebe ko se ponašao najmonstruoznije i to je moje breme! U životu mi je jako lepo, sa svojim problemima se borim, s nekim prošlim sam se izborila i sada mogu da kažem da sam srećna i da me ništa osim dragog boga neće zaustaviti – objasnila je Dalila.

Dragojevićeva je naglasila da je ona Dejanu obezbedila pobedu u poslednjoj sezoni rijalitija.

– Trebalo je da se povučem, ali da nisam tako postupila, ne bi možda bio pobednik Zadruge 5. Biće im loše kada shvate da im je od ovako loše osobe došlo i nešto dobro – rekla je Dalila. kurir.rs/Alo