SVEKRVA GURA NOS SVUDA, A ZAOVA MI JE ČISTO ZLO- Ovako sam im objema SASULA za porodičnim ručkom, ali sada imam problem!

Ispovijesti

SVEKRVA GURA NOS SVUDA, A ZAOVA MI JE ČISTO ZLO- Ovako sam im objema SASULA za porodičnim ručkom, ali sada imam problem!

Jedna devojka požalila se na Reditu na porodicu svog budućeg muža, i zapalila je Internet! Njena ispovijest o pitanjima koje joj postavljaju budući svekar i svekrva razbjesnjela je mnoge, ali njen odgovor je sjajan! Jedino se postavlja pitanje da li će se svadba održati pošto je njenom vjereniku prekipjelo da sluša te svađe.

Korisnica Redita napisala je da je nekoliko godina u vezi sa mladićem, da su se nedavno vjerili, ali da svaki put kada ode u posjetu njegovim roditeljima, sluša iste uvrede i ista pitanja. Odlučila je da uzvrati i usijala Internet!

“Već godinama sam na meti ličnih, uvredljivih ispitivanja od strane mog budućeg muža i odlučila sam da im ovako odgovorim”, napisala je djevojka čiji post ima više od 800 komentara. Ona je rekla da je vjeridba “pala” pijre samo mjesec dana, ali da dugo trpi zapitkivanje njegove rodbine koje je zapravo maska za uvrede na njen račun.

“Kad god odemo kod njih, zaova me pita, hej, kada ćeš da skineš nekoliko kilograma? I onda sam odlučila da joj ‘vraćam’ to pitanje. Uzvratim joj – kada ćeš TI da skineš neki kilogram, baš si se ugojila”, napisala je djevojka.

“Pa njegov otac, koji me stalno pita kada ću da kupim svoju kuću. Njemu uzvraćam, kada ćete VI kupiti sopstvenu kuću, imate 73 godine a podstanar ste, plaćate nekome kiriju”, dodala je ona.

Ali kap koja je prelila čašu je pitanje njegove majke, koja gura nos u vezu i raspituje se kada će unuče.

“Počela je stalno da pita kada ću da joj rodim unuke, kada ću da im donesem bebe na svijet. Njoj sam odgovorila, kada ćete VI nama da rodite neku bebu? I sad je moj vjerenik užasno ljut. Otišli smo od njih, cijelim putem nazad je vikao na mene, kaže da to više ne može da podnese”, napisala je djevojka.

“On kaže da sam djetinjasta i nezrela i da nije u redu da tako pričam s njegovim roditeljima, ali ja samo više ne mogu da trpim ta pitanja”, završila je djevojka svoju ispovijest. Šta mislite, ko je u pravu, ona ili vjerenik? Pišite nam u komentarima! (novi.ba)