OVO JE ŽENA PEVAČA JOVANA PERIŠIĆA, VENČALI SU SE MLADI: Posle nekoliko meseci pitao sam je da se ne vučemo po KAFIĆIMA!

Showbizz

OVO JE ŽENA PEVAČA JOVANA PERIŠIĆA, VENČALI SU SE MLADI: Posle nekoliko meseci pitao sam je da se ne vučemo po KAFIĆIMA!

Pevač Jovan Perišić duže vreme se ne eksponira u javnosti, a o njegovom privatnom životu se malo zna.

Jednom prilikom je Jovan progovorio o porodici, supruzi i troje dece.

– Ja nisam u tom fazonu. Kao i kod većine normalnalnih ljudi, porodica mi je broj jedan, na prvom mestu. Moja supruga i moje troje dece su mi najvažniji i ništa ne može da mi zameni porodičnu sreću – pričao je on.

Ipak još uvek ne može da se navikne na činjenicu da su mu deca odrasla i na to da uskoro može da postane i deda.

– Nikola ima 25 godina i studira veterinu, Jovana je na stomatologiji, a i najmlađi će uskoro upisati sportsku Akademiju. Mogu uskoro da postanem dido ili dedo (smeh). Ja još uvek želim sa njima da se mazim, a oni veliki, odrasli judi, imaju brade jače nego ja – sa osmehom je govorio Jovan srećan što je sve na vreme postigao u životu.

On je istakao da se ne kaje što je veoma mlad stupio u brak i to posle samo nekoliko meseci veze.

– Relativno mlad sam se oženio i nikad se nisam pokajao. Još dok smo se supruga i ja zabavljali, samo par meseci je prošlo i ja sam odmah rekao: “Daj da se uzmemo, da ne idemo više po kafićima”. Bili smo mladi, zaljubljeni – prisetio se pevač i dodao da mu se i danas supruga dobro drži, za razliku od njega. Tvrdi da je kafana ostavila posledice na njegovom licu.

– Žena mi je top. A ja sam se ugojio kao kad se ljudi ožene, pa se opuste i više ne vode računa – kroz osmeh je pričao Jovan. Kurir.rs/Grandonline