Ima 61 Godinu I Izlazi Samo Sa MLAĐIM Momcima: Zbog Nje Pucaju Veze I Brakovi, A Ima Samo Jedno Pravilo

Ispovijesti

Ima 61 Godinu I Izlazi Samo Sa MLAĐIM Momcima: Zbog Nje Pucaju Veze I Brakovi, A Ima Samo Jedno Pravilo

Iako od ljudi čiji su partneri mlađi ili stariji od njih često čujemo kako su “godine samo broj”, iz nekog je razloga velika razlika u godinama u mnogim društvima još tabu tema. Sindi Galop (61) već 20 godina izlazi sa mlađim momcima i kako kaže, ne planira da se viđa sa svojim vršnjacima. Ova žena i baka je pre nekoliko godina napravila profil na aplikaciji za upoznavanje i priznaje da joj se mlađi muškarci sami javljaju.

Mlađe muškarce sa kojima izlazi Galop upoznaje isključivo onlajn, no ističe da ih ne traži samo zbog s*ksa i da ima jedan kategorički kriterijum sa kojim nema nikakvih ustupaka.

– Moraju da budu jako, jako drage osobe – rekla je.

Sindi je objasnila da je negativna strana veze s mlađima to što oni u nekom trenutku često moraju “da odu od nje” i da budu s nekim svojih godina, da se ožene i eventualno zasnuju porodicu. U takvim slučajevima, 61-godišnjakinja navodi da sa većinom takvih momaka ostane u bliskim prijateljskim odnosima, a neretko opet završe zajedno.

– Njihove veze i brakovi ponekad pucaju, a kad se to dogodi, vraćaju se meni – navodi Galop.

S*ks joj je, priznaje, vrlo bitan i jedan je od glavnih razloga zašto ne izlazi sa svojim vršnjacima.

– Volim kad je muškarac izdržljiv i kad s*ks dugo traje i ima više “epizoda” između kojih mu ne treba puno vremena da se oporavi, a to naravno, ne mogu da očekujem od svojih vršnjaka – zaključila je. (objektiv.rs)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Cindy Gallop (@cindygallop)