“GOSPOĐA NEKA POSETI DOBROG PSIHIJATRA”! Ana Nikolić NIKAD BRUTALNIJE isprozivala Jelenu Karleušu: Sjaši više!

Uncategorized

“GOSPOĐA NEKA POSETI DOBROG PSIHIJATRA”! Ana Nikolić NIKAD BRUTALNIJE isprozivala Jelenu Karleušu: Sjaši više!

Ana Nikolić opet je žestoko oplela po svojoj nekada dobroj drugarici i koleginici Jeleni Karleuši.

Iako je nakon žestoke polemike delovalo da su se strasti između njih dve malo smirile, izgleda da Ana ipak neće tek tako preći preko Jeleninih uvreda na njen račun, pa i onih da će ukoliko dođe do suđenja, doći i do javnih objava u sudu nalaza koji govore o Aninom psihijatrijskom i toksikološkom stanju.

– Gospođa “vaginini monolozi” neka za početak poseti nekog dobrog psihijatra. Videli smo sve šta i čime ona raspolaže. Ovo je težak psihijatrijski slučaj – napisala je na svom Instagram storiju Ana, pa zaključila:

– P.S: Izvini što imamo iste advokate. Eto toliko o tvojoj upućenosti… Ajde, SJAŠI VIŠE! – zaključila je iznervirana Nikolićeva.

Podsetimo, do sukoba između njih dve došlo je nakon što je Ana istakla da će tužiti Karleušu i da će je “goniti do Strazbura”.

– JK prvo treba da se izvini svojim ćerkana. A onda neka se izvini samoj sebi. Sa mnom će se sresti na sudu, jer optužbe koje je iznela moraće i da dokaže. Videćemo uskoro ko koristi psihoaktivne supstance. Goniću je do Strazbura, jer je to laž i moja trauma životna zbog koje mi se raspala porodica. Sram je bilo!.Nisam ja psihijatar. Ali snosiće konsenkvence za izjave koje daje bez osnova i dokaza – napisala je u porukama koje je podelila na Instagramu.

Na to joj je ubrzo odgovorila Jelena na Instagramu podužim otvorenim pismom.

– Povodom noćnih izliva ideja Ane Nikolić i njenih pretnji nekakvom tužbom imam da izjavim sledece: Ana, saberi se. Saberi se ženo! Od onakve ribe i onakve zvezde šta si sebi uradila?!?! Saberi se odmah! Okružena si lažnim prijateljima i ozbiljnim zavisnicima. Šeruju tvoje snimke iza tvojih leđa i smeju ti se! Saberi se! Mediji i novinari ti nisu prijatelji! Koriste te da te ismevaju i objavljuju užasne snimke i slike uz opise “pijANA” i ostale opise tvog stanja! Saberi se! Tebi je potrebna pomoć! Stručna pomoć. Ovo ne pišem da vređam, naprotiv. Tebi je potrebna ljubav i podrška porodice! Gde su?! Meni pretiš tužbom dok ti nanogica lajkuje te budalaštine? Iza leđa ti ne misli ništa dobro, znam. Pitaj je kako je ona prošla na sudu sa mnom”, napisala je Karleuša pa dodala:

– Pošto nisi pravno potkovana, daću ti savet: Da li stvarno želis da se javno objave u sudu nalazi koji govore o tvom psihijatrijskom i toksikološkom stanju? Ne želiš. Ja nemam advokate indijance nego advokate aždaje! Ali ne one aždaje koje ti vidiš. Nego prave. Ovo što sam ti ja sad napisala je jedino ispravno i pošteno i iskreno što ćeš ti videti i pročitati. Ovo će srećom videti i tvoja majka i ostali članovi, nadam se da će učiniti sve da se ona stara Ana vrati… Saberi se, razmisli o svom ponašanju i stanju, trgni se i uzmi život u svoje ruke. Ovako blago pišem zato što sam te uvek gotovila, zato što si mi bila u kući, zato što znam da nisi loš čovek i zato što imam Ijudsku potrebu. Inače bih bila “malo” grublja.. Poljubac za tebe i verujem u tvoj životni preokret – zaključila je Karleuša. Kurir.rs/A.P.