Donirao majci devojke BUBREG, a ona ga ŠUTNULA: U dve rečenice je rekao šta misli o njoj

Ispovijesti

Donirao majci devojke BUBREG, a ona ga ŠUTNULA: U dve rečenice je rekao šta misli o njoj

Jedan Meksikanac je definitivno osvojio nagradu za najgori raskid kada je ispričao kako je potencijalnoj tašti donirao bubreg, samo da bi se njegova devojka udala za drugog. Uzijel Martinez je na TikToku rekao da je spasio život majke svoje devojke, ali ga je ona ostavila mesec dana nakon operacije i pronašla muža.

Ispovest je došla kao odgovor na izazov u kojem su ljudi opisivali najgora iskustva sa bivšima. Teško da je neko drugi mogao da se “pohvali” gubitkom organa, pa je klip pregledan više od 14 miliona puta. Mnogi Korisnici TikTok-a sažalili su se i podržali muškarca.

– Ne budi tužan, izgubila je sjajnog džentlmena. Samo nastavi napred i pronađi savršenu ženu koja te ceni – glasio je komentar.

Uzijel je posle stečene slave na internetu objavio još jedan snimak kako bi stavio tačku na raskid.

– Sve u svemu dobro sam emotivno, a mislim da je i ona. Nemam ništa protiv nje, u dobrim smo odnosima – rekao je Meksikanac i dodao da nije ostao prijatelj sa bivšom ali da se ne mrze.

Kada je neko u šali pozvao Uzijela da nikako ne ponovi grešku, rekao je da nema više bubrega za doniranje.

– Imamo samo dva bubrega i s obzirom da sam već dao jedan, ostao mi je jedan za sebe, tako da… ne mogu da ga osetim – rekao je. (objektiv.rs)