Nisu Imali Odnose Tokom 9 MESECI Veze, A Onda Je IZ NOVINA Saznala Šta Joj Dečko Ima Među Nogama

Nisu Imali Odnose Tokom 9 MESECI Veze, A Onda Je IZ NOVINA Saznala Šta Joj Dečko Ima Među Nogama

Dugih četrdeset godina je Endru Vardl živeo bez p*nisa, i tek nedavno je po prvi put u životu osetio erekciju

Naime, kako je otkrio u dokumentarcu snimljenom o njemu, “Čovek bez p*nisa”, Endru (40) rođen je sa ekstrofijom mokraćne bešike, ekstremno retkim poremećajem usled kog mu se bešika razvila van tela. Kao rezultat, Endru je rođen bez p*nisa. Kao beba prošao je kroz korektivnu operaciju bešike koja mu je vraćena unutar tela, ali upravo je taj zahvat sprečio u tome da mu p*nis ikada izraste.

To ga nije mučilo sve do trenutka kada je postao tinejdžer, i tada je polako počeo da shvata da će njegovo stanje imati velike posledice na njegov ljubavni život. A onda su do njega došle vesti o Muhamedu Abadu, Britancu koji je dobio bionički p*nis nakon što je u osnovnoj školi doživeo nesreću u kojoj je izgubio p*nis. Rešio je da da sve od sebe da i on dođe do tog bioničkog p*nisa, i nakon preko 100 operacija, uspeo je u tome. Odnedavno ima bionički p*nis koji je napravljen od njegove rođene kože, mišića i nerava uzetih sa njegove leve ruke.

Međutim, postoji i jedna začkoljica – u p*nisu su mu cilindri koji se pune tečnošću koja dolazi iz vrećice koja je smeštena u njegovim testisima – to je proces koji mora da se desi kako bi Endru doživeo erekciju. Međutim, da bi se proces erekcije započeo, lekari moraju da bukvalno pritisnu jedan okidač u njegovom telu, zbog čega Endru mora da bude tri dana u bolnici, a erekcija mu traje dve nedelje.

Endru kaže da ga ceo taj proces plaši, ali se ujedno i raduje, jer će po prvi put u životu imati s*ks, i to ne sa bilo kim već sa devojkom sa kojom je u vezi mnogo godina. U pitanju je Fedra Fabijan, koja je medijima otkrila da je saznala da joj dečko nema p*nis tek devet meseci nakon što su počeli romansu – i to tako što je videla da u novinama pišu o njemu.

– Trudila sam se da budem strpljiva i da ga ne ispitujem previše o svemu. Pre toga smo imali nezgodan period, baš zbog nedostatka s*ksa u našoj vezi, a sada kada sam konačno saznala o čemu se radi, probala sam da mu dam prostora. Bitno je da smo prijatelji i da verujemo jedno drugom – kaže Fedra, a Endru dodaje da mu s*ks nije na listi prioriteta kada je u pitanju novi p*nis.

– Svi misle da sam ovu operaciju uradio zbog s*ksa, što nije istina. Moje stanje nosi velike posledice. Godinama se zbog njega borim sa raznim upalama bubrega i ostalim infekcijama, i prioritet mi je da se toga rešim. Naravno, želim i da isprobam s*ks, ali ni meni ni Fedri prvo na umu nije s*ks – zaključuje Endru. (objektiv.rs)

Share this content:

You May Have Missed