Ima devet žena, a od jedne hoće da se razvede jer je SEBIČNA: Nakon toga izneo je još ŠOKANTNIJI plan

Ispovijesti

Ima devet žena, a od jedne hoće da se razvede jer je SEBIČNA: Nakon toga izneo je još ŠOKANTNIJI plan

Muškarac iz Brazila po imenu Artur O’Urso postao je poznat nakon što je otkrio da je u vezi sa devet žena, koje naziva svojim suprugama. Međutim, Artur kaže da sada planira da se “razvede” od jedne od njih. Naime, jedna od njegovih žena, po imenu Agata, odlučila je da ga napusti nakon što je shvatila da takva veza nije za nju, piše LadBible.

– Htela je da me ima samo za sebe. To je jako sebično od nje. Sve je bolje kad se deli – rekao je Brazilac, koji radi kao model, ali i kao glumac u filmovima za odrasle na platformi OnlyFans.

Artur, koji tvrdi da zarađuje 56.000 funti mesečno zahvaljujući svom računu na OnlyFansu, već gleda u budućnost i planira da oženi još dve žene.

– Imam san, moja želja je oduvek bila da imam 10 žena. Imam samo jednu ćerku, ali želim da imam dete sa svakom od svojih žena. Ljubav koju osećam prema svakoj od njih je ista. Mislim da bi bilo nepravedno da imam decu samo s jednom ili dve njih – ubeđen je Artur.

On je zvanično u braku s Luanom Kazaki, ali se na ceremoniji prošle godine “oženio” i za sa ostalih osam dama. To je opisao kao svoj način pobune protiv “dosadne monogamije”.

Prema fotografijama na njegovim društvenim mrežama, društvo voli da se opušta u svojoj vili uz velike količine pice i sladoleda. (objektiv.rs)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Arthur O Urso (@arthurourso)