DALILA POSLALA TAJNU PORUKU BIVŠEM MUŽU?! Dragojevićka dočekala da Aleks ode u rijaliti pa se obratila Dejanu: KO TO MENI FALI?

Showbizz

DALILA POSLALA TAJNU PORUKU BIVŠEM MUŽU?! Dragojevićka dočekala da Aleks ode u rijaliti pa se obratila Dejanu: KO TO MENI FALI?

Bivša zadrugarka i starleta Dalila Dragojević objavila je fotografiju iz kuće u kojoj je nekada živela sa Dejanom Dragojevićem, a prema mišljenju mnogih, pesma koja stoji u opisu fotografije je tajna poruka Dejanu.

Dejan Dragojević, pobednik “Zadruge 5”, ispratio devojku Aleksandru Nikolić u šestu sezonu u petak veče. On ju je javno podržao i spreman je da je čeka 10 meseci.

Međutim, budući da se još nije razveo, Dejan će morati da se susretne sa Dalilom Dragojević na sudu, kako bi okončali brak. Oni su potpisali papire tokom “Zadruge”, a sada ceo proces treba da se privede kraju, što zavisi od suda. Dok je Aleks u Zadruzi, Dalila je u Šepku u kući koju je gradila dok je bila u braku sa Dejanom, a sinoć je mnoge šokirala objavom iz dnevne sobe.

Kako se vidi, Dragojevićka je sama u dnevnoj sobi, a na stori je objavila video gde snima kuću, međutim, ono što je začudilo sve njene fanove je detalj, a to je pesma koja ide u pozadini “Ko to meni fali da je tu!”. Da li je ovo tajna poruka da joj nedostaje Dejan, jer je sa njim provodila vreme u toj kući, ili je ipak poruka za Filipa Cara sa kojim je nedavno raskinula zna samo ona. kurir.rs