KAĆA GRUJIĆ URNIŠE DADILJU KOJA JOJ ČUVA ĆERKU: Evo šta se dešava kada Gobelja nije u stanu! TOTALNI HAOS

Showbizz

KAĆA GRUJIĆ URNIŠE DADILJU KOJA JOJ ČUVA ĆERKU: Evo šta se dešava kada Gobelja nije u stanu! TOTALNI HAOS

Katarina Grujić je u pravu kad kaže da se nije udala za fubalera zbog para, a to dokazuje svakog vikenda na svojim nastupima gde zarađuje pozamašne honorare.

Zato niko ne treba da se čudi otkud mladom bračnom paru pola miliona evra za luksuzni stan od sto kvadrata u kuli na Novom Beogradu koji uveliko opremaju. Ali, njena putovanja i nastupi sada imaju i onu težu stranu – Kaći je jako stresno svako razdvajanje od ćerkice Katje, pa ne krije koliko brine i koliko je naporna.

“Šaljem dvesta poruka, a dadilja mi kaže: Molim te, opusti se, spavala je, klopala je. Sve je u redu i kako treba. Jako se plašim i volim da u svakom trenutku znam da je sve u redu”, priznala je Kaća kojoj je malo lakše kada su tu njeni roditelji i sestra.

Oni razumeju tu brigu, shvataju da je mlada majka, da joj je Katja prvo dete, ali pokušavaju da joj objasne da nema razloga da strepi svakog trenutka i pada u paniku zbog nemogućih scenarija.

Ovog vikenda nju je na povratku sa nastupa sačekala sestra pošto je muž Nemanja Gobeljić bio zauzet, a Kaća joj je spremila poklone iz frišopa. Kurir.rs/Svet