Kada se probudila vidjela je nepoznate muškarce u svojoj kući. Ono što je snimila kamera je zastrašujuće! (VIDEO)

Ispovijesti

Kada se probudila vidjela je nepoznate muškarce u svojoj kući. Ono što je snimila kamera je zastrašujuće! (VIDEO)

Nema drugog načina za opisati ovaj video, dovoljno je samo reći – zastrašujuće! Međutim, veoma je važno za sve ljude da vide ovaj video jer je to jedna od onih situacija kada ljudi sebi govore: ‘ovo se meni nikada neće dogoditi’, iako nikada ne možete biti sigurni.

Craven Coetze je postavio ovaj kućni video koji je snimila nadzorna kamera u njegovoj kući u Južnoj Americi. U snimku možete vidjeti njegove mačke koje su se skupile u kuhinji nakon što su čule zastrašujuće zvukove. Ono što se dogodilo u nastavku je kao scena iz nekog filma.

Naime, najmanje tri razbojnika ušla su u kuću, a jedan je zgrabio i nož iz kuhinje. Neki su pokušali popeti se na sprat u spavaću sobu gdje je Craven spavao u dubokom snu. Na svu sreću, Craven te večeri nije bio sam u kući. Njegova djevojka se nalazila u prizemlju kuće i uspjela je pronaći pištolj iz kojeg je pucala nekoliko puta što je otjeralo razbojnike.

Svako bi trebao da vidi ovaj video kao podsjetnik da uvijek treba biti oprezan i svjestan svoje okoline. /Izvor: magazin.ba/