“ZNALA SAM ZA NJEGOV ULAZAK” Stanija Dobrojević Otkrila Sve Detalje Njenog Odnosa Markom, Evo Da Li Su I Dalje ZAJEDNO!

Showbizz

“ZNALA SAM ZA NJEGOV ULAZAK” Stanija Dobrojević Otkrila Sve Detalje Njenog Odnosa Markom, Evo Da Li Su I Dalje ZAJEDNO!

Marko Marković, jedan od najvećih zavodnika iz “Zadruge 2”, sinoć se ponovo uselio na velelepno imanje u Šimanovcima i odmah pomutio um mnogim zadrugarkama. Oko njega se motala Maja Marinković, sa kojom je već bio prisan u drugoj sezoni najgledanijeg rijalitija u regionu, a trenutno se od njega ne odvaja Anita Stanojlović, atraktivna brineta.

Anita i Marko su priznali da su se dopisivali i muvali pred početak “Zadruge 6”, a svi čekaju da vide hoće li se smuvati. Ali, Marko nije privukao pažnju samo ovim.

Svi su čekali da vide kako će izgledati njegov susret sa Kristijanom Golubovićem, zbog svega što se izdešavalo sa Stanijom Dobrojević. Golubović je prišao Marku nakon ulaska u Belu kuću, zagrlio ga, a zatim su razmenili i par reči.

Zbog svega ovoga, stupili smo u kontakt sa Stanijom, koja je raskinula vezu sa Markovićem pre par meseci. Postavili smo joj pitanja i o susretu sa Kristijanom, i o Markovom muvanju sa devojkama, kao i generalno o njegovom ulasku, a ona je izjavila sledeće

– Znala sam za Markov ulazak, ali nije na meni da otkrivam bilo šta. On je slobodan dečko i može da bude sa kim poželi. Cilj mu je zarada i novac i nadam se da će uspeti u tome. To je sve što imam da kažem na tu temu – poručila je kratko i jasno Stanija. (kurir.rs)