OGLASILA SE I BILJANA DRAGOJEVIĆ NAKON ŠTO JE KRISTIJAN NAPAO ALEKS: Evo Šta Je Poručila

Showbizz

OGLASILA SE I BILJANA DRAGOJEVIĆ NAKON ŠTO JE KRISTIJAN NAPAO ALEKS: Evo Šta Je Poručila

Nakon što je zadrugar Kristijan Golubović isprozivao cimerku sa imanja u Šimanovcima – Aleksandru Nikolić, oglasila se njena buduća svekrva Biljana Dragojević.

– Ima kraj ovaj rijaliti. Čekamo upljuvanog da mu pokazemo naš Veternik – poručila je kratko i jasno putem Instagrama Biljana, čime je izazvala salvu komentara.

Podsjetimo, Kristijan danima unazad ne bira riječi za Aleksandru, pri čemu konstantno ističe da se ona navodno bavi najstarijim zanatom.

– Ona je uvijek bila prepotentna, a glupa. Ona sebe brani da nije pros*itituka, a znamo i ona i ja da jeste. Udara nisko, a ja znam mnogo, isto i za Staniju, ja ćutim dok me ne diraju, kada me pipnu kreće haos. Ona misli da je kupusar iz Futoga iza nje, ali ništa. Ja sam ovde bio i prije i poslije Aleks – ispričao je, između ostalog, Golubović.

– Ako si pros*itutka nek ne čačka mečku. Imitacija je, kineska verzija Stanije, trudi se da bude riba, a u cirkusu je. Ona je kao neka dama sada, a kao popravila se ali to je sve vještački, zbog scene, zbog kupusara i hvala Bogu da joj je neko pomogao da se promijeni, a ne da se jeb… sa (prim.aut. Albancima) iz Bujanovca za pare – dodao je zadrugar.

– Razočarala me je u pabu i sada isto. Ona misli da je neka bitna, ali nije znamo sve njene afere, Car, Janjuš, pa i ja. Ja sam mnogo ga budem sa Aleks, ali nisam htio, ona majmunska usta, nije to za mene, doduše sada bolje izgleda, ali sada je kao mala teglica za džem.

– Ona je bila kao šup… od pavijana. I Maja je pretjerala, kao Dženet Džekson je, ali njoj stoji, ali drugima ne stoji. Nasu su “Ratovi zvezda” prepremili na ove djevojke, one žabe i sve to. Ja sam vidio da žena ima tri si… – zaključio je Kristijan. (balasevizam.novi.ba)