NOVAKOVA SNAJKA NIJE HTELA DA SE UDA BEZ NJEGA! Saška imala posebnu ŽELJU zbog koje su svi bili u ŠOKU, a sad je sve objasnila!

Showbizz

NOVAKOVA SNAJKA NIJE HTELA DA SE UDA BEZ NJEGA! Saška imala posebnu ŽELJU zbog koje su svi bili u ŠOKU, a sad je sve objasnila!

O venčanju i glamoruznoj svadni Đorđa Đokovića i Aleksandre Saške Veselinov koja je trajala dva dana u Beogradu i Crnoj Gori piše se danima. Par se venčao u Crkvi Svetog Marka u Beogradu, dok je proslavila bila u Crnoj Gori, gde su pevale mnoge muzičke zvzede.

Saška i Đole želeli su da sve prođe u najužem krugu porodice i prijatelja. Ipak, ono što je bila njena najveća želja jeste to da svemu prisustvuje njen kućni ljubimac – papagaj.

Naime, Saški je majka ispred crkve donela kavez sa papagajem, kojeg je ona potom odnela u restoran. Snajka Novaka Đokovića sada je na svom Instagramu objavila fotografiju sa pernatim ljubimcem i otkrila zbog čega joj je bilo toliko bitno da tog dana bude sa njom.

– Pipi Duga Čarapa Veselinov je za mene član porodice. Znam za njega od kada znam i za sebe. Uvek i zauvek na mom desnom ramenu. Moj zaštitnik- napisala je Saška na svom Instagramu uz fotografiju na ulazu Crkve Svetog Marka kada je pred sam čin venčanja izvadila svog ljubimca iz kaveza i poljubila ga.

– Bio je jako mali kada je stigao u naš dom, tako da sam mu se maksimalno posvetila. Što se reči tiče, imajte na umu da je stigao kada sam imala 3 godine. Fond reči mi je bio “Pipo, dođi, Pipo” i tako 1.000 puta na dan. Menja melodiju, pa ako me nema dugo kod kuće, to njegovo “Pipo” bude dosta ljutito, dok je za “Laku noć” nežan – ispričala je ona jednom prilikom, a takođe tada je istakla da bi želela da on bude na njenom venčanju, ali da joj stoji na ramenu, što ipak nije bio slučaj. Kurir.rs