Bila samo sa ženama, a onda upoznala 30 godina STARIJEG muškarca i sve se promenilo: “Radimo to 5 puta”

Ispovijesti

Bila samo sa ženama, a onda upoznala 30 godina STARIJEG muškarca i sve se promenilo: “Radimo to 5 puta”

Da ljubav na prvi pogled postoji, pokazala je priča devojke po imenu Alijah Koleman (26) koja je zbog svog sadašnjeg supruga promenila svoju seksualnu orijentaciju. Naime, pre nego što je upoznala Keneta (56), ona je bila u vezama isključivo sa ženama, te nikada nije pomišljala da izađe sa muškarcem.

Prvi put je videla svog surpuga je kada je započela svoju karijeru profesorke u srednjoj školi. Odmah ju je privukao tata dvoje dece, što se retko događalo jer su je pre zanimale isključivo žene. Nakon noćnog izlaska sa zajedničkim kolegama, ovo dvoje profesora postalo je nerazdvojno – posle godinu dana veze, stupili su u brak.

– Moja porodica i prijatelji nisu bili šokirani razlikom u godinama. Bili su šokirani polom! Nikada pre nisam razmišljala o tome da budem sa muškarcem, tek kada sam izašla iz trogodišnje veze sa ženom – kaže ona.

Bio je prvi muškarac s kojim je izlazila

– Imala sam jaku vezu s njim i to me je izbacilo iz mojih okvira. Odmah me je privukao njegov izgled, znanje i uživala sam slušajući njegove priče. Od samog početka sam znala da želim da se udam za njega. To je nešto što nikada pre nisam osetila. On je prvi muškarac s kojim sam izlazila, a naš seksualni život je neverovatan. Njegove godine nisu problem, mi to radimo najmanje pet puta nedeljno.

Alijah je priznala i da je “vrebala” Keneta nekoliko nedelja pre nego što su počeli da izlaze. On ju je zaintrigirao i dala je sve od sebe da više razgovara s njim na poslu. A kad su godine u pitanju, ona ne mari za to. Srećom za par, svi su prihvatili njihovu vezu, osim nekih kolega na poslu koji misle da Alijah želi Kenetov novac.

Nikad nije želela da bude mama

– Oboje smo profesori i pristojno zarađujemo. Sve delimo. Veza s razlikom u godinama može da bude teška ako ste zabrinuti zbog mišljenja drugih, ali mi nismo – kaže ona.

Neki su se pitali i šta njih dvoje imaju zajedničko, a Alijah je pojasnila da oni uživaju u društvenim igrama i želji za putovanjima. Njoj je laknulo kada je Kenet rekao da je imao vazektomiju.

– Bila je to sjajna vest jer nikada nisam želela da budem mama. Većinu vremena zaboravljamo na razliku u godinama – istakla je i dodala da je zabrinuta za zdravlje supruga.

– Prošle godine Kenet je dobio sepsu i bio je na intenzivnoj nezi. Ali moram da se podsetim da nikome nije garantovano da će živeti 100 godina. Nešto tragično moglo bi i meni da se desi. (objektiv.rs)