MIŠELOVE KOMŠIJE NE ZABORAVLJAJU HAOS S MILJANOM: Divljala Je, Nije Im Davala MIRA Ni Danju Ni Noću, Ne Znam Kako Su To IZDRŽALI

Showbizz

MIŠELOVE KOMŠIJE NE ZABORAVLJAJU HAOS S MILJANOM: Divljala Je, Nije Im Davala MIRA Ni Danju Ni Noću, Ne Znam Kako Su To IZDRŽALI

Mišel Gvozdenović preselio se iz Čačka zbog poslovnih obaveza i trenutno živi u Beogradu, ali koristi svaku priliku da obiđe porodičnu kuću, koju je svojevremeno opsedala Miljana Kulić. Dok je bila opsednuta pevačem, ona je malo-malo upadala u njegov dom i, kako je tvrdio on, ali i njegovi roditelji, trpeo ozbiljnu torturu, zbog koje je reagovala policija.

Ekipa Kurira tokom boravka u Čačku posetila je njegov kraj i razgovarala s komšijama, koje još uvek nisu zaboravile nemile scene koje su se odvijale u dvorištu, a koje je Miljana priređivala zvezdi “Granda”.

Mišel je detinjstvo proveo u Holandiji, gde se i školovao, a sa 20 godina vratio se u Srbiju i započeo život u Čačku. Za pevača komšije su imale samo reči hvale:

– Danas mi je sve to smešno, ali bilo je strašno koliko je Miljana uhodila Mišela i šta je sve radila da privuče njegovu pažnju. Ona je divljala ispred njegove kuće, skupljali smo se da gledamo taj cirkus. Dolazila je i pevala mu ljubavne pesme, pisala poruke na kapiji, ostavljala ceduljice sa brojem telefona…

Nije im davala mira ni danju ni noću, ne znam kako su ljudi to sve izdržali. Mišel ni polovinu stvari koje su se desile nije hteo da iznese u “Zadruzi” – ispričala nam je Gvozdenovićeva komšinica i dodala da njega popularnost nije promenila:

– On je isto dete, uvek je ljubazan i nasmejan. Nije mu slava udarila u glavu kao drugima, i posle takmičenja i rijalitija ostao je normalan. Lepo je vaspitan – zaključila je ona. (kurir.rs)