PRE NEGO ŠTO JE UPOZNAO DEVOJKU SAKRIO JE OD NJE BOLNU ISTINU: Sada ne može da dođe SEBI od ŠOKA koji je VIDEO

Ispovijesti

PRE NEGO ŠTO JE UPOZNAO DEVOJKU SAKRIO JE OD NJE BOLNU ISTINU: Sada ne može da dođe SEBI od ŠOKA koji je VIDEO

“Problem je u tome što ja znam da ne mogu da ima decu budući da sam uradio to što sam uradio, a ona mi je upravo saopštila da je trudna!”

Poverenje u vezi i braku je ključno, ali šta se dešava kada se poverenje izneveri?

On je upoznao ženu od 43 godine sa kojom je uplovio u vezu koja je poprimila ozbiljan karakter, a onda se pojavio nenadani problem.

Kada sam je upoznao već je imala 43 godine, rekla je da ne želi decu, a i smatrala je da joj je prošlo vreme za roditeljstvo. Pošto je imala jasan stav o tome da ne želi naslednike, nisam joj rekao za vazektomiju koju sam imao pre nego što smo se i upoznali – započinje priču ovaj muškarac, a prenosi The Sun.

Može li se nastaviti dalje ili je to nepremostiva prepreka? Sa ovim pitanjem se suočio i čovek od 44 godine koji je razveden, ima već troje dece i podvrgao se postupku vazektomije.

“Problem je u tome što ja znam da ne mogu da ima decu budući da sam uradio to što sam uradio, a ona mi je upravo saopštila da je trudna! Toliko je bila srećna što će se ostvariti u ulozi majke, iako u poznijim godinama, da sam se pravio kao da se i ja radujem”, rekao je.

“Ne znam kako da joj kažem da znam da dete nije moje pošto sam uradio vazektomiju. Takođe ne znam sa kim me je sve varala, ali nije mi to više ni bitno. Jedino ne želim da je izgubim. Razmišljam da se pravim kao da je dete moje. Želim da pokušam da ga zavolim kao da zaista jeste moje iako znam da nije, kako je ne bih izgubio. Hteo sam i o brak sa njom”, dodao je.

“Vezu nikada ne treba temeljiti na lažima. Kažete da ste već u ozbiljnoj vezi, a vi prvi njoj niste saopštili za vazektomiju. Ukoliko želite da ostanete zajedno, morate joj reći istinu i pitati i nju čije je dete zbog svojih sumnji. Tek ako prevaziđete sve to možete ostati zajedno i razmišljati o braku”,

“Vazektomija ne znači da vi 100% ne možete da napravite dete, uvek su minimalne šanse moguće. Da bi se to utvrdilo potrebna je DNK analiza. Ukoliko je pak upitate da uradi DNK analizu kojom bi se potrvdilo da li ste ili niste vi otac deteta, to bi je najviše povredilo, ali jedino tako biste bili načisto po pitanju toga da li je dete vaše”,

“Budite otvoreni prema njoj. Objasnite joj da ste se plašili da je ne izgubite pa joj iz tog razloga niste rekli za vazektomiju i izrazite osnovanu sumnju u pogledu budućeg deteta koje može i da bude vaše, iako su šanse za to male”, bile su samo neke od reakcija. (espreso.co.rs)