ANĐELA I MENSUR PODGREJALI PRIČE! Šuškalo se da su u vezi, a sad isplivala FOTKA iz Podgorice! Nasmejani u kafiću

Showbizz

ANĐELA I MENSUR PODGREJALI PRIČE! Šuškalo se da su u vezi, a sad isplivala FOTKA iz Podgorice! Nasmejani u kafiću

Anđela Đuričić i Mensur Ajdarpašić opet su navukli sumnju da su u ljubavnoj vezi. Ovaj put je Đuričićka objavila “stori” kako sedi za stolom sa Mensurom u bašti jednog poznatog restorana u Podgorici.

Bilo je puno pozitivnih komentara na njihov račun, te bi mnogi pratioci na Instagramu bili srećni da konačno uplove u vezu i ozvaniče ljubav.

“Prelepi”, “Lep par”, “Kad ćete da ozvaničite vezu”, “Nova ljubav na pomolu”, “Živela ljubav”, bili su neki od komentara na Instagramu.

Na storiju se vidi kako su njih dvoje jako bliski i u dobrom raspoloženju i pozitivnoj energiji.

Naime još tokom njihovog učešća u “Zadruzi 5” mnogi gledaoci, kao i tadašnji zadrugari su primetili da sevaju varnice između njih dvoje.

Otkako su izašli iz pete sezone povele su se priče o njihovom odnosu, a čak je i Mensurova bivša devojka Milica Veselinović otkrila da su se njih dvoje čuli i da Anđela misli da je Mensur zaljubljen u nju.

Anđela i Mensur su stigli i tokom leta da se vide. Oni su se sreli u jednom restoranu u Budvi, gde su vodili jako prisan i prijateljski razgovor.

Podsetimo Anđelino učešće u “Zadruzi 5” ostaće upamćeno po njenom kulturnom ponašanju, kao i po turbulentnoj vezi sa Matejom Matijevićem, koja se burno okončala raskidom. Kurir.rs/Stefan Božović