ČEDO, DA LI STE IKADA PROBALI DROGU? Jovanović se prvi put suočio sa pitanjem o narkoticima ODGOVOR ŠOKIRAO!

Showbizz

ČEDO, DA LI STE IKADA PROBALI DROGU? Jovanović se prvi put suočio sa pitanjem o narkoticima ODGOVOR ŠOKIRAO!

Čuveni polititčar Čedomir Jovanović prvi put je otkrio u emisji “Sceniranje” na Kurir televiziji, da je probao nedozovoljene supstance. On je voditeljki Ljiljani Stanišić potpuno otvorio dušu i progovorio o stvarima koje godinama intrigiraju javnost.

Jovanović je istakao da postoji mnogo neistina koje su o njemu pisane, i da je jedna od grešaka ta što je dozvolio da se u javnosti izgradila slika o njemu, koja nema veze sa onim što je on zaista.

– Ima mnogo gluposti. Ostavljam to za sobom, ali ima mnogo stvari zbog kojih se kajem. Ne postoji način da demantuješ neku laž o sebi. Najveća glupost je što sam dozvolio drgima da naprave neku sliku o meni – kaže Jovanović.

Kada me upoznaju vide da sam drugačiji čovek, kaže Jovanović:

Političara je Ljiljana Stanišić prvi put otvoreno pitala o korišćenju narkotika.

– Imam četvoro dece koji više nisu toliko mali. Mihailo govori sedam jezika, Anđelija sa 12 godina više govori na engleskom i francuskom nego na srpskom. Šta oni sve znaju, jel vi mislite da ja mogu da živim sa njima, a da ne razgovaram o ekstaziju, MDA, džointnu, alkoholu… To su stvari koje me prestrave – kaže Jovanović i dodaje:

– Naravno da sam probao, ali to nema nikakve veze sa glupim pričama – kaže Jovanović i dodaje:

– Ko je živeo u Beogradu osamdesetih, a nije povukao džoint, taj laže. Ali da ja sa pedeset godina gutam eksere, to je potpuno smešno. Svojoj deci moram da objasnim šta je to… Ne moraju da gurnu ruku u vatru da vide šta je – kaže Jovanović, koji ne krije da voli sport. Kurir.rs