Izlanula se, skupo će je koštati: Voditeljka Jovana Jeremić otkrila veliku tajnu Željka i Milice Mitrović!

Showbizz

Izlanula se, skupo će je koštati: Voditeljka Jovana Jeremić otkrila veliku tajnu Željka i Milice Mitrović!

Nakon što je odlučila da prihvati ponudu Željka i Milice Mitrović i sa Happy televizije se prebaci na Pink svi su se pitali da li je novčana stimulacija, tačnije plata Jovane Jeremić bila povod za to.

Raspravljalo se na temu koji bi to iznos mogao biti, a nedavno je sama voditeljka, namerno ili ne, na tu temu progovorila i to putem svog ličnog profila na “Instagramu”.

Naime, ona je objavila fotografiju poklona koji je dobila, u pitanju su cipele, a našalivši se na konto njihove vrijednosti otkrila je svoja mesečna primanja, koja je sa vlasnicima “Ružičaste” televizije ranije dogovorila.

– Cipele su preko hiljadu eura, a ja sebi nikad u životu ne bih kupila toliko skupe cipele. Ali onaj ko je kupio stvarno je imao ukusa. Zar mislite da bih uzela cipele od 1.000 eura kada je moja plata 2.000 eura – napisala je Jovana, a ovaj komentar istinit ili ne, po mišljenju mnogih nije bio pametan potez.

Plata Jovane Jeremić, kao i primanja svih ostalih u Pink korporaciji trebalo je da ostanu tajna, a budući da je Jovana ovaj dogovor prekršila pitanje je kakva će reakcija Željka i Milice biti na to. story.rs