“JA SAM SAMO ČLAN ŽIRIJA, PITAJTE VLASNIKE GDE ĆE SE EMITOVATI ZVEZDE GRANDA” Saša Popović otkrio detalje o novoj sezoni!

Uncategorized

“JA SAM SAMO ČLAN ŽIRIJA, PITAJTE VLASNIKE GDE ĆE SE EMITOVATI ZVEZDE GRANDA” Saša Popović otkrio detalje o novoj sezoni!

Saša Popović pojavio se na snimanju novog serijala “Zvezda Granda” i otkrio sve ono što je zanimalo javnost.

Saša je nasmejan odgovarao na pitanja novinara i priznao da se i dalje ne zna na kojoj će se televiziji emitovati muzičko takmičenje.

“Naši vlasnici pregovaraju, znaćemo za dan, dva, tri. Brena i ja smo prodali Grand i nismo mi u varijanti da pregovaramo. Ja sam ovde kao član žirija, da sve pripremim, kada je u pitanju samo takmičenje, tu sam najodgovorniji. Što se tiče ugovora, to rade novi vlasnici, na njima je da dogovore, bićemo na jednoj od nacionalnih televizija. Dobili smo zadatak da počnemo da snimamo i krećemo. Zbog čega mene pitate? Znate ko je vlasnik, to je United grupa, tamo zakažite intervju, oni će vam reći. Ja sam u penziji već tri godine”, rekao je Saša.

On je otkrio i da li postoje novine u takmičenju.

“Produkcije nema, njih osmoro su ravnopravni, šestoro ljudi iz žirija bira kandidate, imamo osam tastera, osam da, sa pet da se prolazi. Ko dobije pet može da bira mentora, sa tim što mentor može da ih odbije. To je klasični prvi krug, da se raspodele kandidati. Imali smo preko 7.000 kandidata na audiciji”, kaže Saša.

Na komentar Jelene Karleuše da “Zvezde Granda” imaju manju gledanost otkako je ona otišla, a Ceca Ražnatović došla, Saša je rekao:

“Ja ulazim u 70 godina. Ne znam da li ću ovo da radim. Gledanost odlučje IGB, finale nam je bilo najgledanije, poslednja sezona u kojoj je bila Ceca bila je najgledanija. Komentari nemaju osnova, postoje merenja, nema tu šta, svako može da proveri i vidi. Meni je drago kada dođem ovde, ja se uopšte ne nerviram.” Kurir.rs/K.Đ/A.D.