NAKON VENČANJA IZ SNOVA, ON JE PRVE BRAČNE NOĆI URADIO OVO: Mlada preplakala noć u kupatilu – ništa više neće biti isto!

Ispovijesti

NAKON VENČANJA IZ SNOVA, ON JE PRVE BRAČNE NOĆI URADIO OVO: Mlada preplakala noć u kupatilu – ništa više neće biti isto!

Nesrećna mlada još uvek ne želi da gleda fotografije s venčanja niti da ga se priseća. To veče provela je plačući u kupatilu Novopečeni bračni par imao je savršeno venčanje iz snova. Bili su tri godine zajedno. Njoj je bilo 26, njemu 28, a venčali su se na Karibima. Sve je bilo savršeno – gosti su bili zadovoljni, vreme divno, hrana ukusna, romantika je vladala. Sve je baš bilo kako su zamišljali – ulazak u crkvu, sečenje torte, prvi ples…

Ali, sve se srušilo onog trenutka kada je trebalo da započne najlepše veče u njihovom životu, njihova prva bračna noć. Nesrećna mlada još uvek ne želi da gleda fotografije s venčanja niti da ga se priseća. To veče provela je plačući u kupatilu. Kao i svi mladenci, nakon venčanja, uputili su se u sobu. Zagrljeni su želeli da zaspe, a onda ju je njen novopečeni suprug nazvao imenom njene prijateljice.

U tom trenutku sva romantika i strast su jednostavni nestali, a nakon toga ništa više nije bilo isto.

“Još uvek čujem to. Bilo je odvratno. Ako pogledam u slike s venčanje sve će mi se vratiti. Tu noć mi se samo izvinjavao, govorio da je to ništa. Ja zaista ne mislim da između njih nije bilo ništa. On želi da se pretvara kao da ništa nije bilo, ali ja ne mogu”, ispričala je mlada, prenosi The Sun.

Bračna savetnica Deidra Sanders rekla je da je ono najbitnije da se vole. Ako se prevara nije dogodila, onda bi to zajedno mogli da prebrode.

“Kada god se setite ovog nesrećnog trenutka setite se tri lepe uspomene. Držite se za ruke, ljubite se, volite se i izgradite intimnost zajedno”, rekla je Sanders. (stil.kurir.rs)