PRIJOVIĆKA HVALI BRENINE ČARAPE: Aleksandra Otkrila Ko Im Je Najviše POMAGAO, A Ovako Joj Se Svekrva Revanširala!

Showbizz

PRIJOVIĆKA HVALI BRENINE ČARAPE: Aleksandra Otkrila Ko Im Je Najviše POMAGAO, A Ovako Joj Se Svekrva Revanširala!

Lepa Brena ima veliku podršku porodice i sve što rade rade porodično, pa je snajka Aleksandra Prijović došla na prezentaciju brenda čarapa. Cela porodica Živojinović bili su uključeni u projekat, a da su bliski i otvoreni jedni prema drugima, pokazali su snajka i svekrva. Naime, Lepa Brena je prekinula intervju Prijovićki i zamolila je da se skloni na drugo mesto jer je stajala u delu gde je namešteno za fotografisanje.

Prijovićka se uz osmeh sklonila, ponadavši se da se tako oslobodila sedme sile. Aleksandra je potom strpljivo odgovarala na pitanja novinara.

“Oni su od samog početka imali vrhunsku ideju. Nisam ih morala savetovati mnogo, oni sigurno znaju bolje od mene, svi su iskusniji i bolje znaju. Mogu da kažem da sam oduševljena, da sam ponosna na njih. Jako dugo se radilo na tome. Filip je poslednju godinu radio sa njima, jedva čekam da vidite i probate”, rekla je Prijovićka, i dodala da ona ne planira neki svoj biznis.

Otkrila je i da ima celulit i da se bori protiv njega, ali i da Filip voli kad ona nosi s*ksi veš.

Promociji brenda čarapa Lepe Brene prisustvovali su mnoge poznate ličnosti sa estrade – Zlata Petrović, Dragica Radosavljević Cakana, glumica Branka Pujić sa ćerkom Anđelom, Aco Pejović sa suprugom… (kurir.rs/I.B/M.K.)