“PRVI PUT U ISTORIJI SRBIJE” – Aleksandra Subotić OČAJNA: Oprostila Peci, A Onda PONIŽENA: “OLOŠ I ZLO”

Showbizz

“PRVI PUT U ISTORIJI SRBIJE” – Aleksandra Subotić OČAJNA: Oprostila Peci, A Onda PONIŽENA: “OLOŠ I ZLO”

Rijaliti zvijezda Aleksandra Subotić našla se u središtu interesovanja javnosti ovog leta kada ju je nevenčani suprug Predrag Raspopović Peca prevario sa starletom Majom Marinković, što je dokumentovano nekolicinom snimaka, da bi mu nekadašnja zadrugarka naposletku prešla preko ove afere. Ona se tim povodom danas oglasila na društvenim mrežama, kritikujući medije zbog načina na koji se tretira ova priča, iako se u jeku ove afere i sama uključivala u “lajv” na društvenim mrežama i plakala zbog toga.

– Zamislite čudo – Aleksandra Subotić oprostila prevaru! Vau! Stvarno strašno i sramota! Zato što Aleksandra Subotić nije u mogućnosti da potkupi medije, pa da se prave ludi na sve te priče o prevari. A trenutno smo u mogućnosti, ako ne u novinama makar na Jutjubu, da pratimo silne dokaze o silnim prevarama nekih bitnih ličnosti, a o tome novinari ne smiju da pišu, pa ćute, jer je stvarno strašno kako je to Aleksandra Subotić oprostila prevaru. A u isto vrijeme je Aleksandra Subotić na sudu sa nekom televizijom koja diktira sve ove priče i medijski me linčuje. Ovo je prvi put u istoriji Srbije da se uzdiže nečija švalerka ili ljubavnica, neidentifikovani objekat jer niko ne zna šta je bila – istakla je na početku izlaganja na Instagramu Aleksandra.

– Ali, ne, Aleksandra Subotić se prodala za pare. Ma nema veze što imam dijete sa njim iliti bebu od godinu i po dana, što četiri godine živimo zajedno i odgajamo djecu. Sve su to novinari utvrdili da je zbog para jer ko je jedna bijedna Aleksandra Subotić da voli, nema ona pravo na to. Moja djeca su nebitna, ona ne postoje. Sve je to zbog para. A, znate, švalerka je bila iz ljubavi, velike ljubavi. Kakva je to ljubav bila… Ccc… S… mi se na vaše novine i vaša izveštavanja, i na sve što pišete i radite… Fuj! – dodala je Subotićeva.

– Od 16. godine trpim medijski linč i nepravdu. Sjećate se, mamin dečko?! Epska tema. Urnišite je. Zamislite vi, ja bila sa maminim dečkom, a “Pink” je nije izveo iz rijalitija?! Pa zar je ne bi izveo da je to bilo tako?! Socijalni rad, ostale službe?! Sve sam novinare na sudu dobila. Mora i sudije da su lude?! Ne, sve su to debili. Naše starlete su pametne i obrazovane, one sve znaju, žive u trošnim kućama, mužem automehaničarem koji ih nikad nije, ne daj Bože, prevario i svaki dan kuvaju ručkove i gaje dečicu, smrde na zapršku i onda se sve one takve zovu da komentarišu jer, jelte, one su jedine kompetentne da komentarišu na temu ljubavi pošto je stalno dijele, da li za džabe ili za novac. To je njihova delatnost. I pitaju se ko sam ja da me povredi nešto. Kako ja mogu da plačem i da budem tužna što me prevario muž sa onom finom gospođom koju svi ovi naši finiji mediji uzdužu? Kako je to moguće? Ja kao vječito najveće zlo i ološ u Srbiji, otkud meni pravo na osećanja i emociju? Jer ja sam bila sa maminim dečkom, a one svjedočile tome, je l’? Ali, sve je to istina, tako kažu novine. A kada novinari pišu da prodaju svoje tijelo za novac i slično – oni se šale. To je humor. Pu-pu-pu! Daleko bilo. Na kraju krajeva, svi se izmire, pa onda hajmo svi zajedno da sahranimo Aleksandru Subotić i da joj se smijemo – zaključila je rijaliti zvijezda. (balasevizam.novi.ba)