Zaručnici Koja Je Umirala Od Raka Je Poklonio Vjenčanje Iz Snova

Ispovijesti

Zaručnici Koja Je Umirala Od Raka Je Poklonio Vjenčanje Iz Snova

Nakon teške i dugotrajne borbe s rakom dojke, Laurin Long Bank preminula je samo nekoliko mjeseci nakon svog savršenog vjenčanja. U dobi od 26 godina, Laurin je dijagnosticiran rak dojke. Ubrzo nakon toga, ona i Michael Bank su se upoznali. On je odmah postao ljubav njenog života.

Laurin je ubrzo saznala da se karcinom proširio na jetru, kosti i pluća. Odbila je promijeniti datum vjenčanja jer im je taj dan značio nešto posebno. Vjenčali su se 24. ožujka 2018. godine, tri godine od kada su se upoznali.

Michael je bio sretan jer je ona mogla imati vjenčanje o kakvom je sanjala. Na vjenčanju su bili njihovi prijatelji i obitelj, a većina ljudi je preživjela neku vrstu karcinoma. Ipak neke osobe su nedostajale, kao što su Laurinini roditelji koji su također preminuli od raka prije njezine 20. godine.

Nekoliko mjeseci poslije vjenčanja se osjećala poprilično dobro, ali kada je prekinula tretman umrla je nakon samo dva tjedna. Preminula je s 30 godina i zasigurno će nedostajati svojoj obitelji i prijateljima

Više o ovoj tužnoj priči saznajte u videu u prilogu. oazaznanja.com