ISPLIVALE STARE FOTKE JELENE GOLUBOVIĆ! Svi je ISMEVAJU jer se ugojila, a nekada je bila SAN SNOVA, zbog OVIH slika, SVI U ŠOKU

Showbizz

ISPLIVALE STARE FOTKE JELENE GOLUBOVIĆ! Svi je ISMEVAJU jer se ugojila, a nekada je bila SAN SNOVA, zbog OVIH slika, SVI U ŠOKU

Glumica i rediteljka, ali i najpoznatija rijaliti učesnica Jelena Golubović proslavila se upravo svojim učešćima u rijaliti programima, a ove godine mnogi je prozivaju zbog njenog izgleda, a malo ko se seća kako je Golubovićeva nekad izgledala.

Naime, u Beloj kući se pre skoro mesec dana održao izbor za mis i mistera, a Jelena Golubović je tom prilikom bila jedna od članica žirija. Haos je izbio jer Maji Marinković nije dala poene, iako se ona smatra najatraktivnijom devojkom u kući.

Jelenu Golubović nedugo posle toga, napali su i da je ljubomorna na sve lepe i mlađe devojke od sebe u Beloj kući, a ona se branila, tako što je isticala da je i ona nekada izgledala jako dobro i da je bila veoma poželjna među muškarcima, i to onim bitnim.

Sada se se na internetu pojavile slike, koje prikazuju kako je Jelena izgledala kada je bila dosta mlađa. Golubovićka se za emisiju odlučila za vrlo smelu kombinaciju – crnu dekoltiranu haljinu sa mrežastim čarpama i dubokim čizmama na štiklu, a komentari nisu prestajali da se nižu. Kurir.rs/M.K.